Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τokyo Club Γκάζι | Η απόλυτη διασκέδαση

    Τokyo Club Γκάζι | Η απόλυτη διασκέδαση

    Τokyo Club Γκάζι | Η απόλυτη διασκέδαση

    Η απόλυτη διασκέδαση θα βρίσκεται για άλλο ένα χειμώνα στο κέντρο της Αθήνας. Η πρωτεύουσα ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά της και να υποδεχτεί τη σεζόν 2017 – 2018 με τις καλύτερες προτάσεις για νυχτερινές εξορμήσεις. Εδώ και αρκετά χρόνια, αυτό που επικρατεί στην περιοχή του Κεραμεικού και πιο συγκεκριμένα στο Γκάζι, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού. Κάθε χρόνο πολλά νέα μαγαζιά κάνουν την εμφάνισή τους και τα περισσότερα από αυτά καταφέρνουν να προσελκύσουν αμέτρητο κόσμο, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο της μετοχές της περιοχής.

    Ένα από αυτά είναι και το ΤΟΚΥΟ CLUB ΓΚΑΖΙ. Το συγκεκριμένο μαγαζί έκανε την παρθενική του εμφάνιση την περασμένη σεζόν και μέσα σε μόλις μια χρονιά κατάφερε να δημιουργήσει τεράστια φήμη και να αναρριχηθεί στην κορυφή της προτίμησης του κοινού. Ένας εκπληκτικός χώρος ο οποίος προσφέρει στο κοινό εκπληκτική μουσική, αμέτρητα events αλλά και άψογη εξυπηρέτηση, όσα δηλαδή είναι απαραίτητα για μια ποιοτική διασκέδαση. Την φετινή σεζόν, το ΤΟΚΥΟ CLUB ΓΚΑΖΙ, έχοντας πια και έναν χρόνο εμπειρίας στο βιογραφικό του, ετοιμάζεται να προσφέρει στους θαμώνες του μοναδικές εκπλήξεις οι οποίες θα το φέρουν και πάλι στην κορυφή της διασκέδασης. 

     Το Τokyo athens club  βρίσκεται στην Ιερά Οδό 41, κάτι το οποίο μέτρησε σημαντικά στο να γίνει πολύ γρήγορα γνωστό στο κοινό, αφού το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί ένα από τα πιο κεντρικά της πόλης. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν άμεση, αφού το μαγαζί γέμιζε κάθε βράδυ ασφυκτικά. Όπως ήταν αναμενόμενο, η επιτυχία συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, έχοντας όμως αρκετές σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμά του, το οποίο όπως φαίνεται θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού.  

    Τokyo Club Γκάζι

    Αρχικά, το Τokyo Theater Γκαζι θα λειτουργεί  από Πέμπτη έως Κυριακή, όπως ακριβώς και την περασμένη σεζόν. Η πρώτη μεγάλη έκπληξη είναι ο ερχομός του πολύ γνωστού party “Sex Me Up”. Το επιτυχημένο party, μετά το Akanthus έρχεται στο ΤΟΚΥΟ CLUB ΓΚΑΖΙ για να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη.

    Κάθε Πέμπτη βράδυ, το συγκεκριμένο party θα χαρίζει στον κόσμο τις μεγαλύτερες rnb επιτυχίες φέρνοντας το ΤΟΚΥΟ CLUB ΓΚΑΖΙ στην κορυφή. Φυσικά υπάρχει και συνέχεια. Κάθε Κυριακή βράδυ ένα άλλο, επίσης πολύ γνωστό, party έρχεται να προκαλέσει κυριολεκτικά πανικό. Ο λόγος για το “NAOMI” , το οποίο μέχρι πρότινος αποτελούσε ένα από τα πιο σημαντικά party’ s της Β’ Ψυχιατρικής. Το ΤΟΚΥΟ  CLUB ΓΚΑΖΙ, χτίζει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν, το οποίο φυσικά δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Πολλά είναι τα events που ετοιμάζονται πυρετωδώς από τους υπευθύνους του χώρου οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει μια, ομολογουμένως, εντυπωσιακή χρονιά η οποία θα φέρει και πάλι το γνωστό club στην ελίτ της νυχτερινής διασκέδασης. 

     Η πρεμιέρα του ΤΟΚΥΟ CLUB ΓΚΑΖΙ δεν έχει ακόμα οριστεί, όμως το πιθανότερο είναι πως λίγο μετά τα μέσα του Οκτώβρη το αγαπημένο club θα επιστρέψει δυναμικά στη νυχτερινή Αθήνα. Η αδημονία του κοινού οδεύει προς το τέλος της, αφού πολύ σύντομα το νυχτερινό μαγαζί της Ιεράς Οδού θα είναι και πάλι κοντά μας. Πολύ σύντομα θα είναι γνωστή η ημερομηνία του opening party καθώς και το ακριβές πρόγραμμα του μαγαζιού. Το ΤΟΚΥΟ CLUB ΓΚΑΖΙ επιστρέφει και το σίγουρο είναι πως θα αποτελέσει για άλλη μια φορά το πιο hot στέκι της πόλης.  

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ