Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Τώρα ξέρουμε τι μουρμούριζε ο Νεντ Σταρκ όταν τον αποκεφάλιζαν στο «Game of Thrones»

    Τώρα ξέρουμε τι μουρμούριζε ο Νεντ Σταρκ όταν τον αποκεφάλιζαν στο «Game of Thrones»

    Τώρα ξέρουμε τι μουρμούριζε ο Νεντ Σταρκ όταν τον αποκεφάλιζαν στο «Game of Thrones»

    Ο Σον Μπιν είναι ένας ηθοποιός που «πεθαίνει» στις περισσότερες ταινίες του. Κανένας από τους θανάτους του όμως δεν έχει κάνει τόση εντύπωση όση εκείνος στην πρώτη σεζόν του «Game of Thrones», καθώς όσοι δεν είχαν διαβάσει τα βιβλία του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο πρωταγωνιστής θα πέθαινε τόσο νωρίς.

    Βέβαια ο θάνατος του Νεντ Σταρκ ήταν μόλις ο πρώτος από τους πολλούς θανάτους βασικών χαρακτήρων που θα ακολουθούσαν. Αλλά συνεχίζει ακόμη να απασχολεί τους φανατικούς της σειράς του ΗΒΟ εξαιτίας ενός άλυτου – μέχρι τώρα – μυστηρίου: τι ακριβώς μουρμούριζε ο Σταρκ τη στιγμή που το σπαθί έπεφτε στον λαιμό του;

    Κάποιοι είπαν ότι ψέλλισε τις λέξεις «valar morghulis» που στα Υψηλά Βαλυριανά (μία από τις γλώσσες της σειράς) σημαίνει «όλοι οι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν». Άλλοι είπαν ότι θυμήθηκε τη νεκρή αδερφή του, Λυάννα. Άλλοι ότι αποκάλυψε το μεγάλο μυστικό της καταγωγής του Τζον Σνόου.

    Τίποτε όμως από τα παραπάνω δεν ισχύει. Ο Σον Μπιν ρωτήθηκε σχετικά στο πλαίσιο συνέντευξής του στη Huffington Post και έδωσε την πολυπόθητη απάντηση. «Ο Νεντ απλά έκανε την προσευχή του. Σκέφτηκα, τί θα έκανες αν κάτι τέτοιο συνέβαινε στα αλήθεια; Πιθανότατα θα προσευχόσουν. Πιθανότατα θα μουρμούριζες κάποιες λέξεις και θα το έκανες χαμηλόφωνα. Θα το κρατούσες για τον εαυτό σου».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ