Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τραγωδία με νιόπαντρους στην Εγνατία: Νεκρή η νύφη και οι δύο μάρτυρες του γάμου

    Ασθενοφόρο

    Σε τούνελ μετά τα διόδια της Βέροιας

    Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν τέσσερα νεαρά άτομα συγκρούστηκε με νταλίκα – Ζωντανός και χωρίς να έχει τραυματιστεί βγήκε ο γαμπρός

    Απίστευτη τραγωδία με τρεις νεκρούς σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Εγνατία οδό, στο πρώτο τούνελ μετά τα διόδια για Βέροια, όταν ΙΧ συγκρούστηκε με νταλίκα.

    Νεκρές είναι δύο γυναίκες, ηλικίας 23 και 28 ετών και ένας άντρας 25 ετών, ενώ ο τέταρτος επιβαίνοντας κατόρθωσε να βγει από το αμάξι, χωρίς να έχει τραυματιστεί.

    Όπως δηλώνει ο αντιδήμαρχος της Κοζάνης κ. Ιωαννίδης, επρόκειτο για ένα ζευγάρι που είχε μόλις παντρέψει εκείνος στο δημαρχείο της πόλης, μαζί με τους μάρτυρες του γάμου τους. Νεκρή είναι η νύφη και οι δύο μάρτυρες, ενώ ζωντανός, σε κατάσταση σοκ, είναι ο γαμπρός.

    Οι 11 πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν τρία άτομα από το ΙΧ το οποίο κατά τα φαινόμενα προσέκρουσε πάνω στη νταλίκα. Οι πληροφορίες από το σημείο αναφέρουν πως το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις νέοι έχει υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές, καθώς «σφηνώθηκε» κάτω από την νταλίκα, ενώ κατά τις πρώτες εκτιμήσεις, το ΙΧ είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.

    [ad id=”5586″]

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ