Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
More

  Βανέσα Αδαμοπούλου: Η αλλαγή σελίδας στη ζωή μου μού κόστισε οικονομικά

  «Είναι λάθος ενήλικες χωρισμένοι να κάνουν τα παιδιά σάκο του μποξ», λέει η Βανέσα Αδαμοπούλου.

  Στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Βανέσα Αδαμοπούλου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις δυσκολίες που έχει περάσει.

  «Η Βανέσα ως μαμά έχει βρει κάποια ισορροπία. Στην αρχή υπερίσχυε πολύ το μαμά, πολλές τύψεις, πολλή θεωρία… στην αρχή θέλεις να είσαι πολύ μαμά.

  Μετά κάνεις μια επανάσταση, λες όχι, μου έχει φάει το ένα κομμάτι μου, θα είμαι πιο πολύ ο άνθρωπος που είμαι.

  Μετά έρχεται όλο αυτό σε μια ισορροπία και είσαι και ο άνθρωπος και η μαμά και η γυναίκα μαζί», είπε αρχικά η Βανέσα Αδαμοπούλου.

  Η Βανέσα Αδαμοπούλου είπε στη συνέχεια: «Είναι πολύ τιμητικό να σε θεωρούν καλή μαμά και ειδικά ο πατέρας του παιδιού σου.

  Ο γνώμονας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το παιδί, δεν το καταλαβαίνουν αυτό οι ενήλικες χωρισμένοι και ας είναι ενήλικες φέρονται σαν παιδιά και κάνουν τα παιδιά ένα σάκο του μποξ».

  {“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Η Βανέσα Αδαμοπούλου στο «Happy Day»”,”description”:”Η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλά στο «Happy Day» για το νέο της τραγούδι, το vintage στιλ που αγαπά αλλά και για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν πρωτοέγινε μητέρα. Ποια είναι η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση. Πώς αποφάσισε να κάνει \”στροφή\” στην καριέρα της. Η εξομολόγηση για τις συναισθηματικές δυσκολίες που βίωσε τα πρώτα χρόνια στο τραγούδι.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8wNC8wNy8wNi8xMl8wMl82NDJmYjQzMjc0YThjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M14S”,”uploadDate”:”2023-04-07T06:13:34.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-crqat1w6wu8x”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

  Κλείνοντας, η Βανέσα Αδαμοπούλου ανέφερε: «Έχω περάσει πολλές εσωτερικές δυσκολίες, πολύ καιρό. Γενικά, νομίζω ότι οι καλλιτέχνες έχουμε πολλά μαύρα σημεία και πολλά σκοτάδια και είναι και ο λόγος που ασχολούμαστε με την τέχνη.

  Αυτές οι δυσκολίες και τα σκοτάδια μου είναι που με έφεραν στο φως. Τα σκοτάδια μου είχαν να κάνουν με την εσωτερική μου ψυχοσύνθεση».

  Βανέσα Αδαμοπούλου: Η αλλαγή σελίδας στη ζωή μου μού κόστισε οικονομικά

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ