Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Φίλιππος σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο

  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Φίλιππος σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο

  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Φίλιππος θα πέσει με τα μούτρα στο ποτό και θα ξημεροβραδιάζεται στο καφενείο του Πότη. Κανείς δε θα είναι σε θέση να τον βοηθήσει, ούτε η Χάιδω, ούτε ο Λυκούργος. Ο νεαρός πονά για την μεγάλη αγάπη της ζωή του, η οποία έχει κλείσει κάθε πόρτα πίσω της.

  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Φίλιππος σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο

  Δύσκολες ώρες έρχονται για το αγαπημένο μας ζευγάρι. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Φίλιππος θα πάθει ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, στην γη της ελιάς. Ο μικρός, αλλά έντονος, χωρισμός του με την Βασιλική, θα τον οδηγήσει στο αλκοόλ.

  Ένα βράδυ ο Φίλιππος θα πιει πολύ. Θα μπει στο αυτοκίνητο, χωρίς να γνωρίζει που πηγαίνει… Ξαφνικά το αμάξι του θα συγκρουστεί σε ένα μεγάλο δέντρο. Η είδηση για το τροχαίο του Φίλιππου θα φτάσει παντού, στην γη της ελιάς.

  Κάποια μουδιάσματα στα πόδια του, θα είναι αρκετά για να σκορπίσουν τον τρόμο. Η Χάιδω και η Βασιλική θα τον πάνε στο νοσοκομείο, όπου θα διαπιστωθεί πως το τροχαίο του άφησε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα…

  Ο νεαρός θα αποφύγει τον μεγάλο κίνδυνο και η Βασιλική θα επιστρέψει στην αγκαλιά του. Μόνο που, τα γεγονότα δε θα εξελιχθούν τόσο αισιόδοξα. Ο Φίλιππος θα γυρίσει στο σπίτι του μαζί με την γυναίκα και το παιδί του, όμως η υγεία του δε θα έχει επανέλθει.

  serfare.com

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ