Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Φίλιππος σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο

    Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Φίλιππος σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο

    Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Φίλιππος θα πέσει με τα μούτρα στο ποτό και θα ξημεροβραδιάζεται στο καφενείο του Πότη. Κανείς δε θα είναι σε θέση να τον βοηθήσει, ούτε η Χάιδω, ούτε ο Λυκούργος. Ο νεαρός πονά για την μεγάλη αγάπη της ζωή του, η οποία έχει κλείσει κάθε πόρτα πίσω της.

    Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ SPOILER: Ο Φίλιππος σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο

    Δύσκολες ώρες έρχονται για το αγαπημένο μας ζευγάρι. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Φίλιππος θα πάθει ένα πολύ σοβαρό τροχαίο, στην γη της ελιάς. Ο μικρός, αλλά έντονος, χωρισμός του με την Βασιλική, θα τον οδηγήσει στο αλκοόλ.

    Ένα βράδυ ο Φίλιππος θα πιει πολύ. Θα μπει στο αυτοκίνητο, χωρίς να γνωρίζει που πηγαίνει… Ξαφνικά το αμάξι του θα συγκρουστεί σε ένα μεγάλο δέντρο. Η είδηση για το τροχαίο του Φίλιππου θα φτάσει παντού, στην γη της ελιάς.

    Κάποια μουδιάσματα στα πόδια του, θα είναι αρκετά για να σκορπίσουν τον τρόμο. Η Χάιδω και η Βασιλική θα τον πάνε στο νοσοκομείο, όπου θα διαπιστωθεί πως το τροχαίο του άφησε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα…

    Ο νεαρός θα αποφύγει τον μεγάλο κίνδυνο και η Βασιλική θα επιστρέψει στην αγκαλιά του. Μόνο που, τα γεγονότα δε θα εξελιχθούν τόσο αισιόδοξα. Ο Φίλιππος θα γυρίσει στο σπίτι του μαζί με την γυναίκα και το παιδί του, όμως η υγεία του δε θα έχει επανέλθει.

    serfare.com

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ