Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

  Μαριάντα Πιερίδη: Μου ζήτησε ένας κύριος την γόβα μου, έβαλε ποτό, ήπιε και την καθάρισε

  “Μου λέει: θα μπορούσα να έχω λίγο το παπούτσι που φοράτε; Ήταν μία όμορφη κόκκινη γόβα’ ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

  Την Μαριάντα Πιερίδη συνάντησε στα παρασκήνια του J2US η κάμερα του Super Κατερίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων το απίστευτο περιστατικό που της είχε τύχει σε εμφάνισή της στην Θεσσαλονίκη.

  «Δεν έχω άλλες τηλεοπτικές προτάσεις αλλά έχει αρχίσει να μου καλαρέσει. Παίζει ρόλο και η συγκεκριμένη παραγωγή, γιατί δεν είναι παντού έτσι. Αν συνεχίσω να κάνω κάτι τηλεοπτικά, θα ήθελα να το κάνω μόνο μαζί του, πουθενά αλλού», δηλώνει η Μαριάντα Πιερίδη.

  «Μου έχει τύχει να είναι ένας κύριος με τη σύζυγό του μπροστινό τραπέζι πάντα στη Θεσσαλονίκη. Μου λέει: θα μπορούσα να έχω λίγο το παπούτσι που φοράτε; Ήταν μία όμορφη κόκκινη γόβα», περιγράφει η τραγουδίστρια.

  «Παίρνει λοιπόν το παπούτσι, βάζει μέσα το ποτό του – σου δίνω τον λόγο μου -, πίνει μέσα από το παπούτσι, το καθαρίζει (αφού είπε) και μου το έδωσε να το ξαναφορέσω», καταλήγει η Μαριάντα Πιερίδη.

  {“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μ. Πιερίδη: «Ένας κύριος ήρθε με τη σύζυγό του και ζήτησε τη γόβα μου για να πιει μέσα από αυτή»”,”description”:”Οι δηλώσεις των συντελεστών του «J2US» στην κάμερα της «Super Katerina».”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8wNC8wNy8wOS8zM18xNl82NDJmZTM1Y2M4Mzc5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M1S”,”uploadDate”:”2023-04-07T09:34:30.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-crqetqqem901″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

  Τέλος, η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε πως στο αυριανό live μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη θα τραγουδήσουν το «Κάνε μας τη χάρη» του Γιώργου Κακοσαίου.

  Μαριάντα Πιερίδη: Μου ζήτησε ένας κύριος την γόβα μου, έβαλε ποτό, ήπιε και την καθάρισε

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ