Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023
More

  Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

  Διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις της νύχτας που πέρασε.

  «Η Νέα Γενιά μετά τα Τέμπη»: Τι πιστεύουν οι νέοι για το δυστύχημα – Τα συναισθήματα και η συμμετοχή στις εκλογές

  Το Eteron-Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή δημοσίευσε την έρευνα με τίτλο «Η Νέα Γενιά μετά τα Τέμπη», η οποία στοχεύει στην καταγραφή των τάσεων που αποτυπώνονται στη νέα γενιά (17-34 χρονών) μετά το πιο θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που έχει καταγραφεί στην Ελλάδα.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του Eteron, μερικά από τα ευρήματα της έρευνας «Η Νέα Γενιά μετά τα Τέμπη», ανά θεματική ενότητα, έχουν ως εξής:

  Απόψεις, συναισθήματα & συμμετοχή σε κινητοποιήσεις μετά το δυστύχημα

  • Η οργή (43,7%) είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που νιώθουν οι νέοι και οι νέες, ενάμιση μήνα μετά το θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα. Ακολουθεί η απελπισία (19,7%) και το αίσθημα της ντροπής (17,4%).
  • Η νέα γενιά δεν αποδέχεται ότι η ευθύνη για το δυστύχημα περιορίζεται σε λάθος του σταθμάρχη, αλλά αποδίδει πολιτικές ευθύνες. Το 59,5% απαντά ότι την ευθύνη φέρει η τωρινή κυβέρνηση, το 58,3% όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και μόλις το 13,1% απαντά ότι ο σταθμάρχης φέρει κυρίως την ευθύνη.
  • 3 στα 8 άτομα απάντησαν ότι συμμετείχαν στις συλλογικές δράσεις διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη (διαδηλώσεις, απεργίες, συμβολικές δράσεις στη μνήμη των θυμάτων κ.ά.). Οι νέες γυναίκες είχαν μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής στις κινητοποιήσεις από τους νέους άντρες.
  • 5 στα 10 άτομα ενημερώθηκαν για τις κινητοποιήσεις κυρίως από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με πιο δημοφιλείς πηγές πληροφόρησης το Facebook (67,4%) και το instagram (57,2%).
  • Ανεξαρτήτως συμμετοχής ή μη στις κινητοποιήσεις, το δυστύχημα επηρέασε την άποψη των νέων σε μία σειρά από κρίσιμα ζητήματα (αξιοπιστία του κράτους, μέλλον της χώρας, κυβέρνηση, κόμματα, ιδιωτικοποιήσεις κ.ά.) σε υψηλά ποσοστά που κυμαίνονται από 60 – 80%.
  • Περισσότερο επλήγη το αίσθημα ασφάλειας για τις μεταφορές (87,6%).
  • Στην ερώτηση «τι πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει για να είναι ασφαλείς οι μεταφορές;», οι απαντήσεις καταδεικνύουν την αποδοκιμασία των νέων απέναντι στην ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων. Η πλειοψηφία τάσσεται υπέρ της επανακρατικοποίησης του επιβατικού έργου, στο σύνολό του, με ποσοστό 38,3%.
  • Επίσης, το 70% των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών στην έρευνα, συμφωνεί με την άποψη ότι η αστυνομία αντιμετώπισε με υπέρμετρη βία τις δράσεις διαμαρτυρίας για τα Τέμπη.

  Εμπιστοσύνη στους θεσμούς, ιδεολογικό προφίλ & εκλογές

  • Μετά το δυστύχημα εντείνεται η κρίση εμπιστοσύνης στους θεσμούς, με την κυβέρνηση (75,4%) και τα πολιτικά κόμματα (88,5%) να συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά δυσπιστίας.
  • Ανάλογα είναι τα ευρήματα για τα ΜΜΕ, με τους νέους και τις νέες να γυρνούν την πλάτη στην τηλεόραση (86,7%) και τις εφημερίδες (72,2%), ενώ προκρίνουν τα ενημερωτικά sites (59,3%) και το κοινωνικό και οικογενειακό τους περιβάλλον (54%).
  • Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θεωρούν ότι αντιμετωπίζει η χώρα είναι η ακρίβεια (69,4%), με δεύτερο τη διαφθορά (58,3%).
  • Από τα ευρήματα της έρευνας αναδεικνύεται μια αριστερόστροφη τοποθέτηση των νέων, ενώ ο νεοφιλελευθερισμός καταγράφει πολύ χαμηλά ποσοστά δημοφιλίας (4,3%). Την ίδια στιγμή όμως το 22,2% απαντά “καμία ιδεολογία, πιστεύω στο άτομο”, ενώ ένα 19,3% συγκεντρώνει το “δεν γνωρίζω/δεν απαντώ”.
  • Το 82,1% των νέων δηλώνει ότι σκοπεύει να ψηφίσει στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Το 77,5% σκοπεύει να ψηφίσει και σε ενδεχόμενη δεύτερη κάλπη, εάν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση μετά τις προσεχείς εκλογές.

  Κινητοποιήσεις καλλιτεχνών και πανεπιστημιακή αστυνομία

  • Το 77,2% συμφωνεί με τις πολύμηνες κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών για τα επαγγελματικά δικαιώματα και τις σπουδές τους.
  • Το 50,3% των νέων απαντά ότι διαφωνεί ή μάλλον διαφωνεί με την επιλογή της κυβέρνησης για την ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, ενώ το 35,2% συμφωνεί ή μάλλον συμφωνεί.

  Διαβάστε ολόκληρη την έρευνα «Η Νέα γενιά μετά τα Τέμπη» ΕΔΩ

  Διαβάστε εδώ την ανάλυση της επιστημονικής υπευθύνου της έρευνας, Λουκίας Κοτρωνάκη, διδάσκουσα και μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου με τίτλο «Το πολιτικό προφίλ της νέας γενιάς μετά τα Τέμπη: Συναισθήματα, ιδεολογικές ταυτίσεις και προσδοκίες»

  Βιασμός 22χρονης στον Τύρναβο: Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι ανήλικοι – Αρνούνται τη χρήση βίας

  Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση του ομαδικού βιασμού μίας 22χρονης από ανήλικους, στον Τύρναβο. Η νεαρή γυναίκα, που σύμφωνα με την μητέρα της πάσχει από νοητική υστέρηση, βρήκε την δύναμη να καταγγείλει στην αστυνομία τον εφιάλτη που βίωσε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συλλήψεις.

  Οι τέσσερις συλληφθέντες, ηλικίας 16 και 17 ετών, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Λάρισας, ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε άτομο ανίκανο. Στον 14χρονο συλληφθέντα απαγγέλθηκε κατηγορία για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

  Σημειώνεται ότι συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητείται ένας ακόμη ανήλικος για την βάρβαρη πράξη.

  Οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνούνται τη χρήση βίας στην σεξουαλική επαφή.

  Η 22χρονη εξετάστηκε από γυναικολόγο του νοσοκομείου Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου, όταν και τελέστηκε ο ομαδικός βιασμός, που καταγγέλλει, ενώ αύριο Τρίτη (9/5) αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή του νοσοκομείου.

  Οι ανήλικοι βίαζαν την 22χρονη και ο φίλος τους… κατέγραφε σε βίντεο την φρίκη

  Όπως κατήγγειλε η 22χρονη, φεύγοντας από το παζάρι του Τυρνάβου για να επιστρέψει στη Λάρισα, δέχθηκε επίθεση από εφήβους, οι οποίοι την παρέσυραν σε μία οικοδομή. Εκεί, η νεαρή γυναίκα βίωσε την φρίκη. Αρχικά, δύο ανήλικοι την κακοποίησαν σεξουαλικά, ενώ στη συνέχεια φώναξαν ακόμη δύο άτομα, που με τη σειρά τους βίασαν την 22χρονη. Όλο αυτό το διάστημα, ο πέμπτος της παρέας βιντεοσκοπούσε τα… «κατορθώματα» των φίλων του, που κακοποίησαν την άτυχη γυναίκα.

  Όταν τελείωσε το μαρτύριο, το θύμα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και έκανε την καταγγελία. Από τις περιγραφές, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες και προχώρησαν σε προσαγωγές υπόπτων, που στη συνέχεια μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

  Σύμφωνα με πληροφορίες του mega, οι τρεις συλληφθέντες είναι κάτοικοι Τυρνάβου.

  Κολωνός: Δύο συλλήψεις για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων

  Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτόφωρου τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/9) δύο άνδρες στην Καλλιθέα για ληστεία κατά συναυτουργία, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

  Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκαναν περιπολία στην Καλλιθέα αποφάσισαν να ελέγξουν μια μηχανή με δύο αναβάτες ηλικίας 35 και 34 ετών που έκριναν ύποπτους.

  Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός της μηχανής ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο, με τους αστυνομικούς να τους ακολουθούν, έως ότου η μηχανή ακινητοποιήθηκε, οι αναβάτες εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα και ακολούθησε πεζή καταδίωξη.

  Κατά τη διαφυγή τους, τα δύο άτομα πέταξαν ένα πιστόλι τύπου ρέπλικα, δύο κράνη και τσαντάκι με το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ και προσπάθησαν να διαφύγουν.

  Έπειτα από αναζητήσεις, εντοπίστηκαν, ο 35χρονος κρυμμένος εντός κάδου απόρριψης δομικών υλικών και λίγο αργότερα, ο 34χρονος να κινείται πεζός στην περιοχή της Καλλιθέας, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

  Εν συνεχεία, τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου από την προανακριτική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι λίγο πριν τη σύλληψη τους, είχαν διαπράξει ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Κολωνού.

  Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας σωματική βία ακινητοποίησαν την υπάλληλο και αφαίρεσαν φάκελο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ και ένα τσαντάκι-κερματοθήκη. Στη συνέχεια κλείδωσαν την υπάλληλο σε γραφείο του πρατηρίου και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα. Στην κατοχή των κατηγορουμένων και σε έρευνα που διενεργήθηκε στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα πιστόλι τύπου ρέπλικα, τσαντάκι – κερματοθήκη που περιείχε 75 ευρώ, 2 κράνη μηχανής, κουκούλα «fullface», σκούφος, αδιάβροχο μπουφάν, ένα ζευγάρι γάντια, κινητό τηλέφωνο. Κατασχέθηκε, επίσης η μοτοσυκλέτα που εγκατέλειψαν οι δράστες κατά τη διαφυγή τους, την οποία είχαν αφαιρέσει προ ημερών από την περιοχή των Πετραλώνων.

  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

  Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

  Δρομολόγιο του τρόμου: Λεωφορείο κινείται… με ανοιχτή πόρτα λόγω βλάβης – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

  Δρομολόγιο του τρόμου με λεωφορείο που εκτελεί τη διαδρομή Ανθούπολη – Δάσος.

  Όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο που τράβηξε αναγνώστης του 902.gr, χάλασε η πόρτα του λεωφορείου της γραμμής 731 και ο οδηγός αναγκάστηκε να συνεχίσει το δρομολόγιό του, έχοντας ανοιχτή την πόρτα.

  Το σχετικό βίντεο έρχεται να αναδείξει για μία ακόμη φορά την επικίνδυνη κατάσταση, που επικρατεί στις αστικές συγκοινωνίες.

  Έβρος: Βίντεο ντοκουμέντο με τα δρομολόγια των δουλεμπόρων

  Συγκλονιστικό βίντεο που αποκαλύπτει καρέ-καρέ την δράση των δουλεμπόρων στον Έβρο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

  Στο βίντεο της ΕΡΤ φαίνεται δουλέμπορος να κάνει επίδειξη των κερδών του βιντεοσκοπώντας μία τσάντα γεμάτη από χαρτονομίσματα τα οποία εισέπραξε από απελπισμένους πρόσφυγες και μετανάστες για να τους μεταφέρει στην Ελλάδα. Την ίδια ημέρα, στις 24 Απριλίου, ο ίδιος διακινητής ανεβάζει βίντεο με δεκάδες ανθρώπους να αποβιβάζονται από το αυτοκίνητό του για να συνεχίσουν με τα πόδια το ταξίδι προς τα ελληνικά σύνορα στον Έβρο.

  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διακινητές φτάνουν να ζητούν έως και 4.500 ευρώ από τον κάθε μετανάστη, υποσχόμενοι ότι θα τον μεταφέρουν στην Αθήνα ενώ για την έκδοση πλαστού διαβατηρίου ζητούν άλλα 1.200 ευρώ.

  Όταν φτάσουν σε ελληνικό έδαφος, τα μέλη των κυκλωμάτων τους περιμένουν σε δασώδεις περιοχές με κλεμμένα αυτοκίνητα και τους μεταφέρουν προς την ενδοχώρα. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο με τους μετανάστες που είναι στοιβαγμένοι σε πορτμπαγκάζ αλλά και με τη γυναίκα που σκύβει για να μην γίνει αντιληπτή από κάποιο μπλόκο της Αστυνομίας.

  «Στοιβάζουν όσους νόμιμα μπορεί να έχει ένα όχημα, δηλαδή πέντε επιβάτες μαζί με τον οδηγό. Πάνω σε αυτούς θα πάρουν άλλους τόσους, που σημαίνει ότι εννιά μετανάστες βρίσκονται στην καμπίνα και από εκεί και πέρα στο πορτμπαγκάζ από δύο μέχρι πέντε, ουσιαστικά μιλάμε για 13-14 άτομα μέσα σε ένα αυτοκίνητο», δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας.

  Οι διακινητές επιλέγουν ως εναλλακτικό δρομολόγιο την Ιονία Οδό και τους γύρω επαρχιακούς δρόμους, με στόχο να περάσουν κάτω από τα ραντάρ των Αρχών. Μόλις το τελευταίο 24ωρο υπήρξαν δύο διαφορετικά περιστατικά. Στο Αιτωλικό συνελήφθησαν τέσσερις Πακιστανοί που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, ενώ στην Αμφιλοχία συνελήφθη μετά από τροχαίο Έλληνας οδηγός, ο οποίος μετέφερε μετανάστες που εξαφανίστηκαν μετά από προτροπή του σε δάσος της περιοχής.

  Συνεχίζοντας ο Παναγιώτης Χαρέλας, αναφέρει: «Όσο καλοκαιριάζει τόσο βλέπουμε να πέφτει η στάθμη του ποταμού στον Έβρο και έτσι τα κυκλώματα πολύ πιο εύκολα προωθούν μετανάστες προς την ελληνική πλευρά».

  Τραγωδία στην Καλλιθέα: 150 μέτρα μακριά από το σπίτι της σκοτώθηκε η 12χρονη – Πώς έγινε το τροχαίο

  Ανείπωτη τραγωδία στην Καλλιθέα, με ένα κοριτσάκι μόλις 12 ετών να χάνει τη ζωή του, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο.

  Όλα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι, γύρω στις 14:30 στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης. Το άτυχο κορίτσι προσπάθησε να διασχίσει την Θησέως, όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Τζιτζιφιές την χτύπησε.  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο κινούνται με μεγάλη ταχύτητα. Μάλιστα η σύγκρουση ήταν σφοδρή και η 12χρονη εξφεντονίστηκε πολλά μέτρα μακριά και έπεσε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα

  Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι μαζί με το κορίτσι βρισκόταν μία κυρία, αλλά είναι άγνωστο αν ήταν η μητέρα του ή κάποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο, ενώ όσοι βρίσκονταν στο περιστατικό, επιχείρησαν να την κρατήσουν μακριά.

  Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

  Η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού ήταν πολύ σοβαρή από την πρώτη στιγμή, καθώς δεν είχε τις αισθήσεις της. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί επί μία ώρα, τελικά η 12χρονη δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της.

  Οι γονείς της 12χρονης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τραγικό δυστύχημα έγινε μόλις 150 μέτρα μακριά από το σπίτι του ανήλικου κοριτσιού.

  Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

  Το εμπλεκόμενο όχημα, λόγω της σύγκρουσης «σφηνώθηκε» στην πόρτα του κτιρίου του Οίκου Τυφλών και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού. Ο 32χρονος οδηγός συνελήφθη και υποβλήθηκε σε σχετικές εξετάσεις για να διαλευκανθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

  Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

  Οι ειδήσεις της νύχτας που πέρασε

  Στο νοσοκομείο με κορονοϊό η Καίτη Φίνου: «Δεν είχα αρρωστήσει ποτέ με τόσο πυρετό»

  Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Καίτη Φίνου, καθώς όπως αποκάλυψε διαγνώστηκε με κορονοϊό.

  Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από το ασθενοφόρο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο όπως αναφέρει, ποτέ στη ζωή της δεν έχει ανεβάσει τόσο υψηλό πυρετό, όσο τώρα που διαγνώστηκε θετική.

  «Να προσέχετε! Δεν είχα αρρωστήσει ποτέ με τόσο πυρετό, συν όλα τ’ άλλα που νομίζω πως τα νιώθω σαν να με βλέπω από ένα σύννεφο. Τόσο πολύ πρόσεχα λόγω ηλικίας, πάχους και φυσικά, καπνίστρια 45 χρόνια», γράφει στη λεζάντα του βίντεο.

  @kaiti1959Να προσέχετε.. δεν είχα αρρωστήσει ποτέ με τόσο πυρετό συν όλα τ’αλλα που νομίζω πως τα νοιωθω σαν να με βλεπω απο ενα σύννεφο. τόσο πολύ πρόσεχα λόγω ηλικίας,πάχους και φυσικά καπνίστρια 45 χρόνια… 39,7 έφτασε ο πυρετος χωρίς να φαντάζομαι πως έφτασε τόσο ψηλά γιατί ήμουν σαν πιωμένη….τελικά για το καλό μου 3ημερη νοσηλεία…😏…να προσέχετε και σας και τους γύρω σας…♬ πρωτότυπος ήχος – Καίτη Φίνου
  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε όλες τις νέες κυκλοφορίες αποκλειστικότητες και τις εκπομπής του Μελωδία 102.4
  spot_img

  Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

  Άκου Δυνατά τις επιτυχίες του σήμερα στον Μελωδία 102.4.

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Πώς γίνονται υγιεινά τα αυγά: Το λάθος που μπορεί να κάνετε στο μαγείρεμα

  Τα αυγά είναι μια φθηνή, αλλά εξαιρετικά θρεπτική τροφή. Περιέχουν σχετικά λίγες θερμίδες, αλλά είναι γεμάτα πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, υγιεινά λίπη και διάφορα θρεπτικά ιχνοστοιχεία. Τούτου λεχθέντος, ο τρόπος που μαγειρεύετε τα αυγά μπορεί να επηρεάσει το προφίλ των θρεπτικών...

  Θετικές εξελίξεις προεξοφλεί η αγορά ομολόγων

  Με το βλέμμα στραμμένο στην αποψινή ανακοίνωση του οίκου αξιολόγησης Fitch για το αξιόχρεο και τις προοπτικές της χώρας, κινήθηκε σήμερα η δευτερογενής αγορά ομολόγων. Οι τιμές κινήθηκαν...

  Καλομοίρα: Ήθελα να κλείσω τον κύκλο

  “Νιώθω πιο σίγουρη με τον εαυτό μου” εξομολογείται η Καλομοίρα. Στην σημαντική βοήθεια που λαμβάνει από ψυχολόγο αλλά και την μεγαλύτερη πια σιγουριά στον εαυτό της μίλησε, μεταξύ άλλων, η Καλομοίρα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ και...

  Η Δέσποινα Μοίρου τιμήθηκε στις Κάννες και πλέον έχει στη… συλλογή της 57 τρόπαια!

  Η Δέσποινα Μοίρου κέρδισε τιμητικό βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ των Καννών και πλέον έχει στη… συλλογή της 57 τρόπαια!Με αφορμή το βραβείο που απέσπασε η Δέσποινα Μοίρου, έδωσε συνεντεύξεις στα διεθνή μέσα France TV, «Vogue», «Harper’s Bazaar», Canada Tv,...

  Ωρωπός: Συνελήφθη 23χρονος επίδοξος βιαστής με πατίνι – Πώς σώθηκε 69χρονη από τα χέρια του

  «Άγιο» είχε μια 69χρονη γυναίκα την περασμένη Πέμπτη στην παραλία Άγιος Κωνσταντίνος στον Ωρωπό, όταν την πλησίασε ένας 23χρονος Πακιστανός και επιχείρησε να τη βιάσει μέρα μεσημέρι. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα, που είχε πάει στην παραλία για να...

  Αποκάλυψη: Εξαπάτησε και τους συνταξιούχους – Φορομπήχτης και θεομπαίχτης ο Μητσοτάκης

  • Οσοι πήραν αυξήσεις είδαν να τις ροκανίζει η ακρίβεια• Οι δήθεν αυξήσεις χάθηκαν στην εφορία, στον κλάδο υγείας και στην εισφορά αλληλεγγύης ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Πεθαίνοντας στον...

  Enjoy exclusive access to all of our content

  Get an online subscription and you can unlock any article you come across.