Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
More

  Ο Άρης Σοϊλέδης περιγράφει το πιο άβολο ραντεβού: Πήγα κοντά της και φώναζε «βοήθεια»

  «Είχε γίνει χάλια. Είπα: κάτι συμβαίνει εδώ, που δεν είναι φυσιολογικό», ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης.

  Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στο Happy Day και στον Γιώργο Γιαννούλια και αναφέρθηκε στο πιο άβολο ραντεβού που έχει ζήσει με γνωστή κυρία.

  «Είναι γνωστή κυρία και δεν θέλω να πω το όνομά της. Κάτι είχε πάρει, δε μπορώ να ξέρω τι. Είχαμε πάει για φαγητό, έπιανε τα μακαρόνια μέσα από το πιάτο, τα σήκωνε, τα κοίταγε και τα ξανάφηνε στο πιάτο. Είχε γίνει χάλια. Είπα: “κάτι συμβαίνει εδώ, που δεν είναι φυσιολογικό”», ανέφερε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

  «Όταν ήρθα πιο κοντά της, έβαλε τις φωνές. Φώναζε: “βοήθεια, ποιος είναι αυτός ο άγνωστος που ήρθε εδώ μαζί μου;”. Τη ρώτησα: “είσαι σίγουρα καλά;”. Μου έλεγε ότι θα πάρει την αστυνομία, γιατί είμαι άγνωστος και ήρθα δίπλα της», περιγράφει στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor.

  «Μου έστειλε μετά από ένα 3μηνο και μου ζήτησε συγγνώμη. Δεν απάντησα, δεν υπήρχε και λόγος», καταλήγει ο Άρης Σοϊλέδης.

   

  Όσον αφορά τον επικείμενο πολυσυζητημένο γάμο του με τη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά, ο Άρης Σοϊλέδης ξεκαθάρισε: «Η ημερομηνία του γάμου έχει οριστεί, θα τη μάθετε κι εσείς σύντομα. Είμαστε στα τελευταία πράγματα του σχεδιασμού, οπότε προχωράμε».

  Ο Άρης Σοϊλέδης περιγράφει το πιο άβολο ραντεβού: Πήγα κοντά της και φώναζε «βοήθεια»

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ