Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά για τον κολλητό του που μπήκε στο Survivor 3

    Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά για τον κολλητό του που μπήκε στο Survivor 3

    Μόλις χθες το απόγευμα και λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα το Survivor 3 (επιστρέφει στις 2 Φεβρουαρίου), έγινε γνωστό πως ένας από τους παίκτες που συμμετέχουν στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης είναι κολλητός του Σάκη Τανιμανίδη.

    Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλος με τον παρουσιαστή του Survivor, στο γάμο του οποίου ήταν καλεσμένος ενώ ανάρτηση του στο Instagram ο Τανιμανίδης τον αποκαλούσε «κολλητό» του.

    Η αποκάλυψη της φιλικής τους σχέσης πυροδοτήσει μια σειρά από σχόλια κι ερωτήματα, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης εκτός από παρουσιαστής του ριάλιτι ήταν κι ένα από τα άτομα της παραγωγής που πήρε μέρος στα κάστινγκ των παικτών.

    Οι τηλεοπτικές κάμερες πέτυχαν τον Τανιμανίδη καθώς έφευγε για τον . Άγιο Δομίνικο κι εκείνος απάντησε για το θέμα.

    «Ο Κυριάκος Πελεκάνος είναι διάσημος στην Κύπρο, είναι καλός μου φίλος, τον παρακαλώ δύο χρόνια να έρθει. Τελικά, τα καταφέραμε, θα έρθει φέτος. Του είχα κάνει και ανοιχτή πρόταση σε μια εκπομπή που μου είχε κάνει μια συνέντευξη πέρυσι. Δεν μας ήρθε πέρυσι, τελικά θα έρθει φέτος. Είναι καλός μου φίλος και τον παρακαλάω δύο χρόνια. Εμείς στην παραγωγή του Survivor ψάχνουμε με κάθε τρόπο να βρούμε τους καλύτερους παίκτες που γνωρίζουμε. Ο βασικός τρόπος είναι οι αιτήσεις, ένας άλλος τρόπος είναι με τους ανθρώπους που γνωρίζει η παραγωγή. Είναι αυτονόητο. Πάρα πολλοί παίκτες τα τελευταία χρόνια έχουν μπει χωρίς αιτήσεις, καταρχάς όλοι οι διάσημοι. Ο Κυριάκος στην Κύπρο είναι διάσημος και τον είχε προτείνει από την πρώτη χρονιά και το κανάλι που προβάλει το Survivor στην Κύπρο», εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

    https://www.youtube.com/watch?v=kVmmBdnbylo

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ