Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
More

  Πέτρος Φιλιππίδης: Ζητά να προβληθούν ξανά οι σειρές που πρωταγωνιστεί

  Αίτημα προκειμένου να επιστρέψουν οι τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει, ετοιμάζεται να καταθέσει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

  Σήμερα στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, εμφανίστηκε η δικηγόρος του ηθοποιού Κική Πακιρτζίδου, η οποία και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Πέτρος Φιλιππίδης, επιθυμεί να επιστρέψουν στην τηλεόραση οι σειρές στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

  «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας ηθοποιός, που είναι στο θεατρικό στερέωμα 40 χρόνια. Το θέμα δεν είναι ότι κάνει αίτημα ο Πέτρος Φιλιππίδης, αν δείτε την πλατφόρμα του TikTok, θα δείτε ότι ο κόσμος, ο οποίος αγάπησε τον ηθοποιό, υπάρχει μία επιθυμία να τον ξαναδεί, να δει ξανά δηλαδή σίριαλ, τα οποία έχουν κάνει πάρα πολύ υψηλές τηλεθεάσεις. Οι οποίες δυστυχώς / ευτυχώς, δεν έχουν ξεπεραστεί από άλλες σειρές και υπάρχει επιθυμία του κόσμου να ξαναδεί αγαπημένες σκηνές και σίριαλ που μεγάλωσαν και διασκέδασαν την ελληνική οικογένεια και σε δύσκολα χρόνια που περάσαμε ως ελληνική κοινωνία. Αυτό δεν είναι ένα αίτημα, μία επιθυμία μονάχα επαγγελματική, οικονομική, καλλιτεχνική του Πέτρου Φιλιππίδη. Προέρχεται και από τον κόσμο και μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και από την πλατφόρμα του TikTok, που δεν είναι μία δική μου αυθαίρετη τοποθέτηση» είπε αρχικά.

  Ενώ όταν ερωτήθηκε για το αν οι λόγοι είναι βιοποριστικοί, απάντησε πως: «Ένα έργο ενός καλλιτέχνη, για το να υπάρχει και να προβάλλεται, δεν είναι μονάχα τα οικονομικά οφέλη».

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ