Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

  Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Επειδή είμαι προληπτικός, είναι το μόνο που δημόσια δεν το συζητάω

  «Αυτό το θέμα το αποφεύγω πάντα αλλά είναι κάτι το οποίο αυτό και αν σε διδάσκει», λέει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

  Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24, με την Αθηναΐδα Νέγκα, ήταν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

  Υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με τη ΝΔ, στον Νότιο Τομέα Αθηνών, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε για πολλά, ενώ έκανε και μια ιδιαίτερη αναφορά σε ένα πρόβλημα υγείας που είχε περάσει και το οποίο αποφεύγει να συζητά.

  «Επειδή είμαι προληπτικός, είναι το μόνο που δημόσια δεν το συζητάω. Είναι μια περιπέτεια υγείας την οποία πέρασα 20 χρόνια πριν.

  Ο λόγος που το αποφεύγω είναι ότι θεωρώ ότι όταν μιλάς για ένα πρόβλημα υγείας που έχεις ξεπεράσει τον πρώτο τίτλο που βλέπεις είναι το ονοματεπώνυμό σου και πώς ξεπέρασα αυτό ή πώς νίκησα αυτό. Δεν θεωρείς ποτέ σίγουρο όταν είσαι σκεπτόμενος ότι νίκησες ή ξεπέρασες», εξομολογήθηκε.

  {“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στο «Καλύτερα Αργά»”,”description”:”Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «Καλύτερα Αργά»”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1jb3JibjdyMzg5aGQvMjAyMy8wNC8wNS8wNS80OV80NV82NDJkMGJmOWMzNWFmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT22M53S”,”uploadDate”:”2023-04-05T05:59:42.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-crol3kecm04h”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

  «Αυτό το θέμα το αποφεύγω πάντα αλλά είναι κάτι το οποίο αυτό και αν σε διδάσκει. Εκεί είναι που καταλαβαίνεις ότι χωρίς αυτό δεν υπάρχει τίποτα», σημείωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

  Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Επειδή είμαι προληπτικός, είναι το μόνο που δημόσια δεν το συζητάω

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ