X
Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
More

    Χριστίνα Κολέτσα: Αυτόν τον καιρό με ενδιαφέρει να είμαι καλά με τον εαυτό μου, δεν είμαι ερωτευμένη

    Χριστίνα Κολέτσα: Αυτόν τον καιρό με ενδιαφέρει να είμαι καλά με τον εαυτό μου, δεν είμαι ερωτευμένη

    «Είναι πολύ κουραστικό όλο αυτό, δεν υπήρχε τίποτα απολύτως μεταξύ μας», λέει η Χριστίνα Κολέτσα.

    Η Χριστίνα Κολέτσα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Η τραγουδίστρια τόνισε πως δεν είναι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό και πως δεν υπήρξε τίποτα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

    Είσαι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό;

    Όχι δεν είμαι ερωτευμένη. Αυτόν τον καιρό με ενδιαφέρει να είμαι καλά με τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα. Πιστεύω ότι στη φάση μου που είμαι αν έρθει κάποιος έρωτας θα με αποσυντονίσει και δεν το έχω ανάγκη αυτό καθόλου. Καλύτερα να μου συμβεί αργότερα, πάντως όχι τώρα.

    Τελικά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο υπήρξε φλερτ;

    Είναι πολύ κουραστικό όλο αυτό. Δημιουργήθηκε από το πουθενά. Δεν υπήρχε τίποτα απολύτως ποτέ μεταξύ μας. Δεν θέλω να απαντώ λοιπόν σε κάτι που δεν ισχύει. Το να ασχολείται κάποιος τόσο πολύ με την προσωπική ζωή κάποιου δεν μου βγάζει υγεία.

    Χριστίνα Κολέτσα: Αυτόν τον καιρό με ενδιαφέρει να είμαι καλά με τον εαυτό μου, δεν είμαι ερωτευμένη

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ