Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Άγιος Παντελεήμονας: Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών που «χτύπησαν» σπίτι στον Κορυδαλλό

    Επεισοδιακή σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή-διάρρηξη που έγινε σε σπίτι στην περιοχή του Κορυδαλλού. Οι δύο δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν τους αστυνομικούς προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, χωρίς να τα καταφέρουν.

    Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ενημερώθηκαν για διάρρηξη που έγινε σε σπίτι, στον Κορυδαλλό. Έπειτα από διασταύρωση σχετικών πληροφοριών και έχοντας στη διάθεσή τους αποδεικτικά στοιχεία, ταυτοποίησαν έναν 37χρονο αλλοδαπό ως δράστη της διάρρηξης.

    Έγιναν έρευνες για τον εντοπισμό του και το μεσημέρι της Παρασκευής, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο κινείτο ο 37χρονος μαζί με έναν 35χρονο, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

    Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο, με τους δύο δράστες να βιαιοπραγούν σε βάρος τους, προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη, έως ότου τελικά ακινητοποιήθηκαν.

    Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στην έδρα της υπηρεσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος ήταν συναυτουργός στην εν λόγω κλοπή.

    Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν στο σπίτι των κατηγορουμένων, στο αυτοκίνητο και στην κατοχή τους, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
    – περίστροφο,
    -25 φυσίγγια,
    – διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές (φωτογραφικές μηχανές, συσκευή επικοινωνίας, tablet, σκληρός δίσκος, powerbank),
    – διάφορα κοσμήματα (κολιέ, βραχιόλια, ρολόγια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, κλπ),
    – αρώματα,
    – πλήθος ασημικών αντικείμενων,
    -9 ζεύγη γυαλιών ηλίου,
    – 2 κινητά τηλέφωνα,
    – τηλεσκόπιο.

    Μεταξύ των αντικειμένων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, περιλαμβάνονταν και τα αντικείμενα που αφαιρέθηκαν από την οικία στον Κορυδαλλό, ενώ ερευνάται η προέλευση των κατασχεθέντων αντικειμένων, καθώς και η συμμετοχή των κατηγορουμένων και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις κλοπών.

    Ο 37χρονος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για τα αδικήματα της κλοπής, της απόπειρας ληστείας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και για εγκληματική οργάνωση, ενώ ο 35χρονος διέμενε στη χώρα μας χωρίς τα απαιτούμενα έγγραφα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

    Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ