Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Άμπερ Χερντ: Οι πρώτες δηλώσεις για τη ζωή της στην Ισπανία – «Προχωρώ, έτσι είναι τα πράγματα»

    Η Άμπερ Χερντ έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά τη δικαστική μάχη με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, την οποία και έχασε.

    Η ηθοποιός επέλεξε να μετεγκατασταθεί στην Ισπανία αφήνοντας πίσω της το Χόλιγουντ. Κι ενώ πέρυσι το καλοκαίρι είχε νοικιάσει σπίτι στη Μαγιόρκα όπου έκανε διακοπές, φαίνεται πως αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στην ευρωπαϊκή χώρα.

    Τις προηγούμενες ημέρες, εθεάθη να περπατά στους δρόμους της Μαδρίτης, να επισκέπτεται μουσεία και ακόμη και να ψάχνει για νηπιαγωγεία για την κόρη της, Ούνα Πέιτζ, κάτι που υποδεικνύει πως η παραμονή της στην ευρωπαϊκή χώρα θα ήταν επ’ αόριστον.

    Ο διεθνής Τύπος ανέφερε ότι η Άμπερ Χερντ ζει σε μια από τις γειτονιές της Μαδρίτης την οποία επιλέγουν επιχειρηματίες και πολιτικοί. Έχει προσπαθήσει να περνά απαρατήρητη, γι’ αυτό συνηθίζει να τρέχει το πρωί και το απόγευμα να επισκέπτεται το πλησιέστερο πάρκο με τη δίχρονη κόρη της.

    @revistahola.mx Después de su batalla legal con Johnny Depp, Amber Heard se ha instalado en Madrid #amberheard #johnnydepp #amberheardjohnnydepp ♬ Acoustic guitar chill (no wave sound)(1254171) – KBYS

    Την Πέμπτη οι παπαράτσι την εντόπισαν στους δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας να φωτογραφίζεται με θαυμαστές και να μοιάζει χαλαρή και ξέγνοιαστη, ενώ ένας από αυτούς την πλησίασε και της έκανε αρκετές ερωτήσεις για την παραμονή της στην Ισπανία. Η Άμπερ Χερντ μίλησε πρόθυμα στους φωτορεπόρτερ και ανέφερε πως της αρέσει να ζει στη Μαδρίτη αλλά και πως ελπίζει να παραμείνει περισσότερο.

    Απαντώντας στο ερώτημα για τη ζωή της στην Ισπανία, η πρώην σύζυγος του Τζόνι Ντεπ είπε: «Αγαπώ την Ισπανία τόσο πολύ!» ενώ για το αν θα παραμείνει εκεί σημείωσε: «Ναι, το ελπίζω, μου αρέσει πολύ να ζω εδώ. Λοιπόν, ελπίζω να είστε καλά. Χάρηκα που σας γνώρισα».

    Απάντησε καταφατικά στην ερώτηση αν έχει κινηματογραφικά σχέδια, ενώ για το αν θα πάει στις Κάννες, είπε: «Προχωρώ… Αυτή είναι η ζωή».

    Πηγή: Instyle.gr 

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ