Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Άνω Λιόσια: ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από την ανταλλαγή πυροβολισμών

    Επεισοδιακή καταδίωξη ύποπτου αυτοκινήτου σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στα Άνω Λιόσια.

    Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ένας άνδρας που επέβαινε σε ένα ασημί αυτοκίνητο πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον άλλου μαύρου αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν δύο τρύπες στο πίσω μέρος του οχήματος. Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Φυλής και Βλαστού στα Άνω Λιόσια.

    Το όχημα που δέχθηκε τις σφαίρες εντοπίστηκε λίγο αργότερα από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ και ξεκίνησε καταδίωξη. Στην προσπάθειά του να διαφύγει το μαύρο όχημα εμβόλισε το περιπολικό, προκαλώντας του υλικές ζημιές στον αριστερό μπροστινό τροχό.

    Έπειτα από έρευνες στην οδό Αναγεννήσεως το μαύρο αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο. Παράλληλα η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τον άνδρα που πυροβόλησε και είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι είχαν πυροβολήσει νωρίτερα κατά του σπιτιού του φερόμενου ως δράστη, στην περιοχή του Ασπροπύργου. Στο σημείο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες των 22 mm και ένα κινητό τηλέφωνο. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής.

    Άνω Λιόσια: Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από την ανταλλαγή πυροβολισμών

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ