Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Αδιανόητη δήλωση για Γεωργούλη και από την Τιτίκα Στασινοπούλου: «Τον κυνηγούσαν όλες, η καταγγέλλουσα είναι μια ασήμαντη»

    Λίγες μέρες μετά τις αδιανόητες δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, ήταν η σειρά της Τιτίκας Στασινοπούλου να προκαλέσει με τα όσα είπε.

    Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όταν ρωτήθηκε για την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, χαρακτήρισε την γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό και ξυλοδαρμό ως «ασήμαντη».

    Συγκεκριμένα ανέφερε: «Με προβληματίζει η εποχή που επέλεξαν για να γίνει αυτή η καταγγελία. Δηλαδή ό,τι θυμούνται χαίρονται; Όχι. Εγώ, πάντως, είμαι καχύποπτη. Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα παλικάρι που το κυνηγούσαν όλες. Να μου έλεγες για καμιά κουκλάρα, να πω: λογικό, θόλωσε το παιδί. Εδώ δεν έχει «θόλωσε». Μιλάμε για μια ασήμαντη».

    Όσον αφορά την επιτυχημένη σειρά Maestro, η Τιτίκα Στασινοπούλου σχολίασε: “Είδα το Maestro αλλά δεν “έπεσα ξερή”, δεν είπα “μην χάσω τη συνέχεια”. Δεν με κέρδισε να μείνω εκεί να δω την συνέχεια. Δεν φταίω εγώ, εγώ είμαι θεατής.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ