Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ακόμη ένας αντίπαλος για τον Τραμπ: Και ο Κρις Κρίστι κατεβαίνει για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων

    Τη δεύτερη προσπάθεια να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ θα προσπαθήσει ο 60χρονος πρώην κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, ο οποίος προχώρησε στις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να διεκδικήσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις εκλογές του 2023.

    Το κόμμα, ουσιαστικά, οδεύει σε μια επανάληψη του ματς του 2016 όταν ο Κρίστι είχε βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ για μερίδα των Ρεπουμπλικάνων είναι από τους ελάχιστους που έχει την πρόθεση να ασκήσει κριτική στον πρώην πρόεδρο και μεγάλο φαβορί για το χρίσμα.

    Ο Κρίστι έχει να αντιμετωπίσει και τον Ρον ντε Σάντις, πρώην κυβερνήτη της Φλόριντα και πάλαι ποτέ στενό του σύμμαχο, ο οποίος δείχνει να είναι ο δεύτερο επικρατέστερος για να διεκδικήσει την προεδρία.

     

    Ο 60χρονος πολιτικός έχει ήδη αρχίσει να εκτοξεύει πυρά κατά του Ντόναλντ Τραμπ κατηγορώντας τον, κυρίως, ότι έκανε μια σειρά από υποσχέσεις που δεν εκπλήρωσε ποτέ. Έχει εξάλλου ειρωνευτεί στο παρελθόν την ολοένα και μικρότερη παρουσία υποστηρικτών σε εμφανίσεις του Τραμπ, τον έχει αποκαλέσει ηττοπαθή, ενώ έχει δηλώσει ότι ο Τραμπ ξεπέρασε τα όρια σχετικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στην εισβολή στο Καπιτώλιο.

    Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως τον κατάλληλο υποψήφιο σημειώνοντας ότι «είμαι η βιώσιμη εναλλακτική προς τον Τραμπ».

    Το μονοπάτι, ωστόσο, που έχει να διανύσει ο Κρίστι δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς δεν έχει μπορέσει να μπει ποτέ να παίξει το τοξικό παιχνίδι του Ντόναλντ Τραμπ που έχει σφραγίσει την εκλογική βάση των Ρεπουμπλικάνων τα τελευταία χρόνια. 

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ