Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Είναι πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση» – Τι είπε για τον Στάθη Σχίζα

    Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη έκανε δηλώσεις η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η εντυπωσιακή influencer και επιχειρηματίας μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για τα προσωπικά της.

    Ερωτηθείσα για την παρουσία της στην πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, απάντησε πως: «Ήμουν καλεσμένη, περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Εντάξει, θα πω ότι ήταν πιο πολύ συνέντευξη αυτό το κάλεσμα. Εγώ δεν το είδα σαν δοκιμαστικό. Γενικά συμπαθώ πολύ τον Γιώργο και τον εκτιμώ. Θα ήθελα κάποια στιγμή να συνεργαστούμε, ανεξάρτητα από αυτήν την εκπομπή κι είμαι ανοιχτή σε οτιδήποτε προκύψει από εδώ και πέρα» είπε αρχικά. Για να συνεχίσει λέγοντας: «Σίγουρα το μαγαζί μου είναι η βασική μου δουλειά, που δεν την αφήνω ποτέ, την κάνω σταθερά. Από εκεί και πέρα κάτι το οποίο είναι ταιριαστό σ’ εμένα και στα θέλω μου, οκ γιατί όχι; Χωρίς να σου πω ότι το κυνηγάω και το επιδιώκω, μ’ ενδιαφέρει».

    Μιλώντας για τις δηλώσεις της Ελισάβετ Σπανού είπε: «Δεν μου αρέσει να ακούω γι’ αυτές τις δηλώσεις καθόλου. Τα βλέπω ελάχιστα ή μου τα λένε συνήθως. Ο καθένας μπορεί να έχει την δική του άποψη, εγώ κρατάω, το ότι είμαι καλά εγώ, το ότι κρίνω εγώ τι είναι σωστό για εμένα. Οι άλλοι μπορούν να με κρίνουν ελεύθερα σίγουρα, δημοκρατία έχουμε. Αλλά από εκεί και πέρα προτιμώ να κρατάω την άποψη των δικών μου ανθρώπων και του εαυτού μου».

    Το μέλλον στα προσωπικά της και οι σχέσεις με τον Σχίζα

    «Πω πω πω είναι πάρα πολύ νωρίς εννοείται κι είναι και πολύ νωρίς να μου κάνεις αυτήν την ερώτηση. Σίγουρα ποτέ δεν ξέρεις, αλλά είναι πολύ νωρίς. Προς το παρόν εγώ ασχολούμαι με τα επαγγελματικά μου. Πολλές φορές όταν είσαι σε μία σχέση βάζεις προτεραιότητα την σχέση σου, οπότε αφήνεις και λίγο πίσω το επαγγελματικό κομμάτι. Οπότε τώρα έχω κάνει εκεί focus, στο μαγαζί μου, στα μαγιό μου, στα ρούχα μου, στα τηλεοπτικά μου» ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε ερώτηση για το εάν έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή της.

    Ενώ τέλος μιλώντας για τον πρώην σύντροφό της Στάθη Σχίζα, τόνισε ότι: «Δεν είμαστε τσακωμένοι, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι ένας άνθρωπος που έχει υπάρξει στην ζωή μου, πολύ έντονα, με πάρα πολύ έντονα συναισθήματα και κρατάω μόνο τα καλά σε κάθε περίπτωση».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ