Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Ανοίγει τα φτερά της η Κατερίνα Γερονικολού

    Η Κατερίνα Γερονικολού μιλά στην «R» για την πρώτη συμμετοχή της σε ξένη παραγωγή, στην ταινία «The wedding veil journey», αλλά και για την πρώτη χριστουγεννιάτικη ταινία της, η οποία γυρίζεται στα Ζαγοροχώρια με σκηνοθέτη τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

    Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

    Τρεις αποκαλύψεις κάνει η Κατερίνα Γερονικολού στη Realnews. Η ηθοποιός έκανε το πρώτο της διεθνές βήμα συμμετέχοντας στην ταινία αμερικανικής παραγωγής της Hallmark, «The wedding veil journey» σε σκηνοθεσία Ρον Ολιβερ με πρωταγωνιστές τους Αλισον Σουίνι, Βίκτορ Γουέμπστερ και Λέισι Τσάμπερτ.

    Αυτό το διάστημα, ωστόσο, πηγαινοέρχεται στα Ζαγοροχώρια, καθώς εκεί πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για την πρώτη χριστουγεννιάτικη ταινία της, στην οποία συνεργάζεται με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Αποκαλύπτει επίσης ότι το καλοκαίρι θα τη βρει στην Αθήνα, αφού έχει κλείσει δουλειά σε θερινό αθηναϊκό θέατρο.

    «Ήταν μια πολύ ωραία συγκυρία, γιατί για να κάνεις κάτι τέτοιο, πρέπει πρώτα να μην έχεις θέατρο και τηλεόραση», λέει στην «R» η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μέχρι τον Δεκέμβριο βρισκόταν στα γυρίσματα του «Κι όμως είμαι ακόμη εδώ», μιας σειράς που ολοκληρώθηκε αφήνοντάς της χώρο να ταξιδέψει στη Ρόδο και να αφιερώσει 20 ημέρες για την ταινία διεθνούς εμβέλειας.

    «Για όσους δεν ξέρουν, η Hallmark είναι μια τεράστια υπόθεση στην Αμερική, αλλά και παγκοσμίως. Εφτασα μέχρι εκεί μέσω του πρακτορείου που έχω και -να πω την αλήθεια- δεν το περίμενα. Εκανα οντισιόν και το είχα βγάλει από το μυαλό μου λέγοντας απλά μέσα μου “γιατί όχι;”. Δεν το περίμενα. Μέσα σε τέσσερις ημέρες, πήγαμε στο “ναι” και μετά, μέσα σε 15 ημέρες είχα πάει στη Ρόδο και ύστερα στη Βουλγαρία για τα γυρίσματα».

    Στην ταινία υποδύεται μια Ελληνίδα. «Εψαχναν light greek action. Ελληνική προφορά, αλλά πιο απαλή, όχι τραχιά», εξηγεί. Περιγράφει αυτή τη συνεργασία ως ένα υπέροχο «πάντρεμα Βρετανών», Αμερικανών, Καναδών και Ελλήνων ηθοποιών, ενώ συμμετείχαν επίσης ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Ελπίδα Νικολάου.

    «Στενοχωρήθηκα που δεν πήραν Ελληνες για όλους τους ελληνικούς ρόλους. Γνωρίστηκα με πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, με συναδέλφους από όλο τον κόσμο, ήταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής μου. Προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο τέλος Ιανουαρίου, την είδαν περίπου 4.000.000 τηλεθεατές στην α’ προβολή και φυσικά από τότε την έχουν ξαναπροβάλει. Ελαβα μηνύματα από Ελληνες στην Αμερική, είδαν την ταινία και τους φάνηκε πολύ περίεργο που με είδαν μπροστά τους», λέει η ηθοποιός. «Ολο αυτό μόνο κέρδος είναι, γιατί ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα σε άλλη γλώσσα». Τώρα πλέον έχει ήδη κάνει κάστινγκ και για δεύτερη ταινία της Hallmark και αναμένει. «Έπειτα από την πρώτη μου επαφή παρατήρησα ότι πλέον δεν έχω πρόβλημα με τα αγγλικά. Ήταν ένα εμπόδιο που ξεπέρασα».

    Ανοίγει τα φτερά της η Κατερίνα Γερονικολού

    Ιδού η Ρόδος, ιδού και η γάτα!

    «Επειδή τα γυρίσματα έγιναν τον Δεκέμβριο, όπου παρεμπιπτόντως, έκανε απίστευτα καλό καιρό, όλα τα πανέμορφα σημεία της Ρόδου ήταν άδεια», λέει η Κατερίνα. «Η πόλη της Ρόδου, οι Πηγές της Καλλιθέας, ο Ορμος του Αντονι Κουίν, η Λίνδος… Ολα ήταν άδεια! Οι Αμερικανοί έπαθαν επίσης σοκ με τις γάτες και με ρωτούσαν “πόσες γάτες έχετε στην Ελλάδα;”. Ενα ακόμη που δεν περίμεναν ήταν η αναγνωρισιμότητά μου και σε αυτό στάθηκα τυχερή. Οταν με διάλεξαν, δεν γνώριζαν ότι εδώ είμαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Εν τω μεταξύ, στην ταινία υπήρχαν ηθοποιοί που ήταν πολύ γνωστοί στην Αμερική, όπως η πρωταγωνίστρια που έχει παίξει στο “Dead or alive”, έχει κάνει guest στο “Friends” και θεωρητικά στις ΗΠΑ είναι big name! Οι Έλληνες, όμως, αναγνώριζαν εμένα κι αυτό ήταν πολύ αστείο».

    Ανοίγει τα φτερά της η Κατερίνα Γερονικολού

    Παράλληλα αποκαλύπτει: «Το λέω πρώτη φορά, γιατί ακόμη είναι πολύ νωρίς. Είμαστε στα Ζαγοροχώρια για την πρώτη ελληνική χριστουγεννιάτικη ταινία, σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσιμιτσέλη, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τα επόμενα Χριστούγεννα. Εχει ετοιμαστεί σε ένα πολύ κωμικό και ταυτόχρονα συγκινητικό, τρυφερό, παραμυθένιο σενάριο των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου και Αγνής και Χάρη Χιώτη. Πρωταγωνιστεί ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, τέσσερα παιδιά και η ταινία είναι της Village». Πρόκειται για μια οικογενειακή ταινία. «Είναι γυρισμένη εξ ολοκλήρου στα Ζαγοροχώρια, είναι 100% ελληνική και είμαστε πολύ χαρούμενοι», καταλήγει η Κ. Γερονικολού και κάνει τη δική της φωτεινή ευχή για το Πάσχα: «Εύχομαι η Ανάσταση να μας φωτίσει! Να μάθουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, ατομικά και κοινωνικά. Να μη δειλιάζουμε να πούμε “Εγώ φταίω”. Και φυσικά να μη σταματάμε να αγαπάμε τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και τους παραέξω. Αυτό νομίζω ότι θα μας κάνει καλύτερους».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ