Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από το reboot του “Beverly Hills 90210”

    Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από το reboot του “Beverly Hills 90210”

    Τι κι αν κουβαλάνε πια 29 χρόνια στην πλάτη τους από την πρεμιέρα της θρυλικής σειράς; Η παλιοπαρέα από τα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” ξεκίνησε ήδη γυρίσματα για την τηλεοπτική της επιστροφή και η πρώτη τους κοινή φωτογραφία είναι γεγονός.

    Οι απανταχού teenagers (και κάτι παραπάνω) της δεκαετίας του ’90 περιμένουν με γλυκιά νοσταλγία την επιστροφή της σειράς “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” στις μικρές οθόνες. Η εφηβική-νεανική σειρά που σημάδεψε όλη τη δεκαετία και παιζόταν μέχρι τις αρχές του 2000 επιστρέφει με το αρχικό καστ, που πλέον έχει ξεπεράσει τα 40, για να μην πούμε σε αρκετές περιπτώσεις και τα 50…

    Στο reboot του “Beverly Hills 90210” θα ξαναβρούμε όλους τους αρχικούς πρωταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένης και της “άτακτης” Μπρέντα (Σάνεν Ντόχερτι), πλην του αδικοχαμένου Λουκ Πέρι που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή ύστερα από οξύ εγκεφαλικό.

    Η παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει, οι προσδοκίες είναι μεγάλες και όλοι περιμένουν να δουν τι ακριβώς θα δούμε στα οκτώ επεισόδια της νέας σειράς. Μέχρι τότε, απολαύστε την πρώτη φωτογραφία που “διέρρευσε” από το reunion της παλιοπαρέας.

    Στη φωτό είναι όλοι εκεί, η Άντρεα (Γκάμπριελ Καρτίρις), η Μπρέντα (Σάνεν Ντόχερτι), η Ντόνα (Τόρι Σπέλινγκ), η Κέλι (Τζένι Γκαρθ), ο Στίβεν (Ίαν Ζίρινγκ), ο Μπράντον (Τζέισον Πρίστλεϊ) και ο Ντέιβιντ (Μπ. Όστιν Γκριν).

    Τη φωτό ανέβασε η ίδια η Καρτίρις, που σημειωτέον είναι ελληνικής καταγωγής, η μεγαλύτερη της παρέας και… πρόεδρος του Αμερικανικού Σωματείου Ηθοποιών σήμερα!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ