Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αυτούσια η επιστολή της ΓΔ/ΑΝΠΟ ΔΕΗ για τα «αναδρομικά δώρα»

    Αυτούσια η επιστολή της ΓΔ/ΑΝΠΟ ΔΕΗ για τα «αναδρομικά δώρα»

    Αυτούσια η επιστολή της ΓΔ/ΑΝΠΟ ΔΕΗ για τα «αναδρομικά δώρα»

    Η ΠΕΠ/ΔΕΗ παρέθεσε αυτούσια την επιστολή της ΓΔ/ΑΝΠΟ ΔΕΗ, που διευκρινίζει τα ισχύοντα με τα «αναδρομικά δώρα», που όπως έγκαιρα η ΠΕΠ/ΔΕΗ (Ανακοίνωση 6 Νοεμβρίου 2018 ανάρτηση στην ιστοσελίδα https://πεπδεη.com) είχε ενημερώσει ότι οι δικαστικές αποφάσεις, που είδαν το φώς της δημοσιότητας στα ΜΜΕ, της αναδρομικότητας των δώρων, δεν αφορούν τους εργαζόμενους στον Όμιλο ΔΕΗ ( ΔΕΗ Α.Ε., ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε) και ΑΔΜΗΕ, οι οποίοι τα ελάμβαναν και συνεχίζουν να τα λαμβάνουν, όσοι έχουν μεικτές αποδοχές έως 3.000€.

    Αναλυτικότερα, η ΠΕΠ/ΔΕΗ σημειώνει τα εξής στην ανακοίνωσή της:

    «23-12-2018. ΔΕΗ Α.Ε./ ΓΔ/ΑΝΠΟ: ΥΠΟΒΛΗΘΕΝΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ για την απόφαση του ΣτΕ για τη διεκδίκηση δώρων και επιδομάτων.

    Κατόπιν εισερχομένων στη ΔΑΝΠΟ προσωπικών εγγράφων μισθωτών, με τα οποία επικαλούνται ήδη ληφθείσες δικαστικές αποφάσεις και αιτούνται την καταβολή εφεξής και αναδρομικά των αποδοχών τους χωρίς τις περικοπές συγκεκριμένων νόμων που αναφέρουν, καθώς και των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και του επιδόματος αδείας, θέτουμε υπόψη σας τα παρακάτω:

    1. Η ΔΕΗ ΑΕ, ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και Ανώνυμη Εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, εφαρμόζει απαρέγκλιτα τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις στις οποίες εμπίπτει και ισχύουν για το μισθοδοτικό καθεστώς των εργαζομένων της.

    2. Οι επικαλούμενες από τους αιτούντες μισθωτούς Νομοθετικές Διατάξεις και Δικαστικές Αποφάσεις δεν έχουν εφαρμογή στη ΔΕΗ Α.Ε.

    3. Θα ήταν δόκιμο προς όφελος όλων των εργαζομένων, αλλά και της εταιρείας μας, το προσωπικό να εξετάζει μετά προσοχής και να λαμβάνει τη σωστή πληροφόρηση, προκειμένου να μην προβαίνει σε άστοχες ενέργειες και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή ιδιαίτερα δύσκολη, κατά την οποία χρειάζεται όλοι να επιδείξουμε σύνεση και έμπρακτη υποστήριξη στην Επιχείρησή μας.

    Γεώργιος Δ. Δαμάσκος Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων & Οργάνωσης Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ΑΕ.»

    Συνάδελφοι Απομονώστε τους επιτήδειους, που ανέκαθεν σε περιόδους σύγχυσης, προσπαθούν να «κερδοσκοπήσουν» εκμεταλλευόμενοι τις κοινωνικές και οικονομικές συγκυρίες. Σας καλούμε για κάθε θέμα της επικαιρότητας, που αφορούν εργασιακές ή ασφαλιστικές διεκδικήσεις να απευθύνεστε στο σύλλογό μας.

    Η ΠΕΠ/ΔΕΗ με αίσθημα ευθύνης και απέναντι στα face news, θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη της ορθής και έγκαιρης πληροφόρησης, προς όφελος των εργαζομένων και της Επιχείρησης.

    Πηγή: energypress.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ