Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Γιάννης Θεοφύλακτος: “Εκατοντάδες υπάλληλοι στην Εορδαία και στην Κοζάνη θα λάβουν το επίδομα προβληματικής περιοχής με το ΦΕΚ της 18ης Ιουνίου”.

    Γιάννης Θεοφύλακτος: “Εκατοντάδες υπάλληλοι στην Εορδαία και στην Κοζάνη θα λάβουν το επίδομα προβληματικής περιοχής με το ΦΕΚ της 18ης Ιουνίου”.

    Απέδωσε καρπούς η μεγάλη προσπάθεια του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και εκ νέου υποψηφίου Γιάννη Θεοφύλακτου.

    Η συνεργασία του από την μία με τους Συλλόγους των εργαζομένων και από την άλλη με τα αρμόδια Υπουργεία, οδήγησε στην έκδοση της κοινής υπουργικής απόφασης σε ΦΕΚ στις 18/06/2019 σύμφωνα με το οποίο στο εξής λαμβάνουν το επίδομα προβληματικής περιοχής όσοι εργάζονται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, στο Διοικητήριο της Περιφέρειας στην Πτολεμαΐδα, στις τεχνικές υπηρεσίες και την πολεοδομία του Δήμου Εορδαίας, στο βιολογικό καθαρισμό κ.α. “Έτσι έγινε το 1ο βήμα ώστε τελικά το επίδομα προβληματικής περιοχής να επεκταθεί και σε όλο το Νομό Κοζάνης, δηλ. και μέσα στις πόλεις της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας”

    Ο κ. Θεοφύλακτος επισκέφθηκε τους υπαλλήλους των υπηρεσιών, οι οποίοι του εξέφρασαν τη μεγάλη τους ικανοποίηση για αυτή την εξέλιξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω υπάλληλοι ταλαιπωρήθηκαν επί σειρά ετών για το αν δικαιούνται το συγκεκριμένο επίδομα (με αρνητικό έως σήμερα αποτέλεσμα).

    Η αποτελεσματική παρέμβαση του κ. Θεοφύλακτου λειτούργησε καταλυτικά. Οι υπάλληλοι ευχαρίστησαν τον βουλευτή και του ευχήθηκαν εγκάρδια καλή επιτυχία στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ