Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Γιάννης Μπέζος: Δεν μπορεί να με «σύρει» ο Πέτρος Φιλιππίδης

    Καλεσμένος στην late night εκπομπή που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα στο Action 24 ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος έκανε για πρώτη φορά μια σαφή τοποθέτηση για την πρόσφατη αναφορά που έκανε σε εκείνον ο Πέτρος Φιλιππίδης κατά την απολογία του στο δικαστήριο. Έως τώρα, απέφευγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

    «Δεν με ξαφνιάζει τίποτα και δεν έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η συγκεκριμένη περίπτωση είναι στη διαδικασία της δίκης, είναι μια απολογία και δεν θα έκανα κανένα σχόλιο ούτε και έκανα κανένα σχόλιο. Θέλω να πω όμως ότι δεν με ξαφνιάζει τίποτα γιατί οι άνθρωποι, ο καθένας είναι ξεχωριστός. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε…» περιέγραψε ο ηθοποιός.

    «Εγώ δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν. Δεν μπορεί να με σύρει εύκολα και δεν θα με σύρει εύκολα. Δεν είναι αυτό όμως το ζητούμενο. Για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ με αυτό για να μη ρίχνω νερό σε έναν μύλο που αναπαράγει τέτοια πράγματα, δηλαδή έχουμε πολύ πιο βασικές ανάγκες και προβλήματα στα οποία δεν δίνουμε σημασία» πρόσθεσε.

    Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Μπέζος για τον Πέτρο Φιλιππίδη

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ