Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Γιώργος Γιαννόπουλος: Όταν έχω σχέση, είμαι πολύ πιστός στη σύντροφό μου, τόσο που αισθάνομαι ότι είμαι δούλος της

    “Φαίνεται ότι δεν είμαι κουτοπόνηρος σε ότι κάνω. Αν γουστάρω μια γυναίκα, θα τη το πω στα ίσια” είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

    Ο Γιώργος Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για την πολύ μεγάλη αγάπη που τρέφει για τις γυναίκες.

    Λατρεύεις τις γυναίκες και έχεις δηλώσει ότι είσαι πολυγαμικός.

    Ναι. Όπως σχεδόν όλα τα ζώα της φύσης. Οι άνθρωποι είναι πολυγαμικοί. Όταν, όμως, έχω σχέση, είμαι πολύ πιστός στη σύντροφό μου, τόσο που αισθάνομαι ότι είμαι δούλος της. Παθαίνω εξάρτηση. Είμαι εκεί. Δεν έχω ανάγκη για κάτι άλλο.

    Στο κανάλι μου στο youtube σε ένα βίντεο πετσοκόβω την πατριαρχία και υμνώ τη μητριαρχία. Μόνο τη λέξη γυναίκα τη λες και γεμίζει το στόμα σου. Τι σημαίνει γυναίκα; Είναι η μάνα, η αδελφή μας, η Παναγία, η ίδια η γη, η μήτρα που μας έβγαλε. Αυτό είναι η γυναίκα. Υμνήστε την.

    Έχει παρεξηγηθεί κάποιος ή κάποια από τη συμπεριφορά σου;

    Όχι, ποτέ. Φαίνεται ότι δεν είμαι κουτοπόνηρος σε ότι κάνω. Αν γουστάρω μια γυναίκα, θα τη το πω στα ίσια. Δηλαδή, με αυτά τα metoo που κάποιοι ηλίθιοι –δεν θα πω ονόματα τώρα- ότι, ξέρεις, έχουμε μια ερωτική σκηνή και πάνω εκεί πάει να της βάλει χέρι, δεν θα το έκανα ποτέ.

    Έχω ερωτική σκηνή τώρα στο θέατρο με τη συνάδελφο Νεφέλη Σταμούλη, κάνω μια πλάτη και υποτίθεται ότι φιλιόμαστε με πάθος και δεν της έχω καν ακουμπήσει τα χείλη. Γι’ αυτό με αγαπάνε οι γυναίκες. Γιατί είμαι στρέιτ, δεν είμαι ψεύτης.

    Πώς είδες όλο αυτό το απόστημα που έσπασε στο θέατρο με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, τις καταγγελίες και τα δικαστήρια;

    Είναι χυδαίο να φέρεσαι έτσι, αλλά, από την άλλη, είμαι της άποψης ότι αποφασίσει η δικαιοσύνη.

    Γιώργος Γιαννόπουλος: Όταν έχω σχέση, είμαι πολύ πιστός στη σύντροφό μου, τόσο που αισθάνομαι ότι είμαι δούλος της

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ