Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Γιώργος Λιάγκας: Η «αιχμηρή» απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

    Απάντηση σε όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα, έδωσε ο παρουσιαστής του «Πρωινού» μέσα από την εκπομπή του.

    Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του είπε πως ο Γιώργος Λιάγκας ρωτάει τους καλεσμένους του συνέχεια για λεφτά.

    Θυμίζουμε πως όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε ερωτηθεί από τον Χάρη Λεμπιδάκη για τα οικονομικά του, είχε απαντήσει: «Τώρα μου θυμίζεις τον Γιώργο Λιάγκα. Γιατί κάνεις ερωτήσεις οικονομικές; Είναι από τα πράγματα που θα έλεγα τον Γιώργο να σταματήσει. Δεν το θεωρώ προσβλητική ερώτηση. Πέρασα αρκετά δύσκολα την εποχή της οικονομικής κρίσης, συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι δεν έκλεψα λεφτά από κανέναν».

    Όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

    «Είπε ο Γρηγόρης ότι ρωτάω συνέχεια για τα λεφτά εγώ; Για αυτό δεν έρχεται. Επειδή δυο χρόνια του λέω να έρθει να κάνουμε μια συνέντευξη εδώ και δεν έρχεται. Φοβάται μην του ζητήσω φορολογική δήλωση. Δεν είμαι εφορία. Όταν κάνεις μια συνέντευξη θεωρώ πως πρέπει να σκιαγραφήσεις και να αναδείξεις κομμάτια της προσωπικότητας ενός καλεσμένου» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

    «Όταν λοιπόν έναν άνθρωπο τον ρωτάς αν πηγαίνει καλά οικονομικά και τα λεφτά που βγάζει τι τα κάνει, εκεί νομίζω πως είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση. Γιατί αν σου πει ο άλλος τι τα κάνει, δείχνει το πώς σκέφτεται και πώς λειτουργεί σαν άνθρωπος. Δεν το είδα, αλλά φαντάζομαι με χιούμορ το είπε ο Γρηγόρης. Μια χαρά σχέση έχουμε. Και στο late night που έκανα όταν μου ζήτησε κάποιος άνθρωπος να μη βάλω μέσα μια ερώτηση, πάντα την έκοβα. Ποτέ δεν εξέθεσα άνθρωπο, ποτέ» συμπλήρωσε.

    Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
    in.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ