Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Δήλωση-βόμβα από πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό – βίντεο

    Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη η Βάνα Πεφάνη. Η ηθοποιός μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση, αλλά και για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου.

    Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για τα για το κίνημα MeToo και ακόμη περισσότερο για την υπόθεση Λιγνάδη και εκείνου του Πέτρου Φιλιππίδη, ωστόσο σε αυτή της την συνέντευξη μίλησε και για την καριέρα της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

    Πιο συγκεκριμένα, η ίδια εξήγησε πως πολλές φορές περνάει από το μυαλό της να τα παρατήσει και δεν διστάζει να το εκφράσει, ωστόσο δεν το κάνει. Τι είναι άραγε αυτό που την κρατάει;

    «Σκέφτομαι να τα παρατήσω»
    «Ξεκίνησα πολύ συνειδητά να απέχω από την τηλεόραση, γιατί ερχόμουν από ένα καθημερινό σίριαλ. Κάθε φορά που σχεδιάζω κάτι, με εμένα ο Θεός γελάει πάντα, έχω προγραμματίσει, έχω βγάλει εισιτήρια, έχω σταματήσει».

    Όσον αφορά στις καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών στο θέατρο, η ηθοποιός ανέφερε: «Αν δεν βγουν δικαστικές αποφάσεις τι να ξεκαθαρίσει; Περιμένουμε… Δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί, είναι κόκκινη γραμμή».

    Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στην πρώτη μου συνεργασία έλεγα, δεν μπορεί να είναι η ‘μητέρα’ μου η Τζένη Καρέζη. Ήμουν πάντα ολιγαρκής και δεν με ενδιέφερε η εικόνα μου. Όταν ήμουν στη σχολή δούλεψα ως τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο, ταξιθέτρια, σε μπαρ και στα φώτα του θέατρου. Ο πατέρας μου αντέδρασε άσχημα, όταν του είπα ότι πέρασα στην υποκριτική, η μητέρα μου με ψυχραιμία».

    «Πολύ συχνά σκέφτομαι να τα παρατήσω και πριν 3 εβδομάδες το είπα» κατέληξε έπειτα αφήνοντάς τους όλους άφωνους.

    Πηγη: in.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ