Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του «Επιστροφή στο Μέλλον»!

    Δείτε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του «Επιστροφή στο Μέλλον»!

    Δείτε πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του «Επιστροφή στο Μέλλον»!

    Αυτή κι αν ήταν έκπληξη για τους επισκέπτες της Fan Expo στη Βοστώνη το περασμένο σαββατοκύριακο. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Επιστροφή στο Μέλλον» ήταν εκεί και φωτογραφήθηκαν μαζί: ο Μάικλ Τζ. Φοξ που υποδύθηκε τον Μάρτι ΜακΦλάι, ο Κρίστοφερ Λόιντ (Ντοκ Μπράουν), η Λία Τόμσον (η μητέρα του Μάρτι) και ο Τόμας Γουίλσον (ο «κακός» Μπιφ).

    «Πίσω στο 2018, ακόμη και ο Μπιφ τα κατάφερε» (o Γουίλσον δεν ήταν παρών στο reunion του 2015 για τα 30 χρόνια της πρώτης ταινίας) σχολίασε ο Μάικλ Τζ. Φοξ ανεβάζοντας τη φωτογραφία στο Instagram, ενώ η Λία Τόμσον έγραψε: «Τέσσερις παλιοί φίλοι επιστρέφουν από το μέλλον».

    Με τη βροχή από reboot και ριμέικ που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, θα περίμενε κανείς κάτι αντίστοιχο και για το «Επιστροφή στο Μέλλον», που έσπασε ταμεία το 1985 και απέκτησε δύο σίκουελ, το 1989 και το 1990. Όμως ο Φοξ επανέλαβε ότι οι δημιουργοί των ταινιών, Ρόμπερτ Ζεμέκις και Μπομπ Γκέιλ, είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο. Οι ίδιοι έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι όσο ζούνε δεν θα γίνει ριμέικ των ταινιών.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ