Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    ΔΕΗ: Πότε ξεκινά η μείωση της έκπτωση για τους συνεπείς πελάτες – Ψαλίδι και σε άλλες …εκπτώσεις

    ΔΕΗ: Πότε ξεκινά η μείωση της έκπτωση για τους συνεπείς πελάτες – Ψαλίδι και σε άλλες …εκπτώσεις

    Σε «κούρεµα» από 15% σε 10% της έκπτωσης για τους συνεπείς πελάτες της, εκείνους δηλαδή που πληρώνουν έγκαιρα τον λογαριασµό του ρεύµατος, προχωρά η ∆ΕΗ από την 1η Απριλίου 2019

    Με την απόφαση που έλαβε, σύµφωνα µε πληροφορίες, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση το διοικητικό συµβούλιο της επιχείρησης, µειώνονται τόσο η έκπτωση για τους συνεπείς καταναλωτές από το 15% στο 10% όσο και η έκπτωση για όσους προπληρώνουν την ετήσια κατανάλωση ρεύµατος για ένα έτος. Συγκεκριµένα, αυτή η έκπτωση από 6% µειώνεται στο 4%, απόφαση επίσης µε ισχύ από 1ης Απριλίου 2019. Η προπληρωµή των καταναλώσεων δεν είναι µια δηµοφιλής πρακτική.

    Αντίθετα, στην κατηγορία των καλοπληρωτών συγκαταλέγονται περίπου οι µισοί πελάτες της ∆ΕΗ, δηλαδή περί τα 4 εκατοµµύρια. Με αυτόν τον τρόπο η επιχείρηση θεωρεί ότι θα διατηρήσει ένα ισχυρό κίνητρο για την έγκαιρη πληρωµή, ενώ ταυτόχρονα θα αυξήσει το έσοδό της παραµένοντας ανταγωνιστική έναντι των εναλλακτικών παρόχων, για τους οποίους εκτιµά ότι θα την ακολουθήσουν προς την κατεύθυνση µείωσης των εκπτώσεων λόγω της στενότητας στην οποία έχουν περιέλθει.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ