Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Δες το καινούργιο trailer της ταινίας «Maleficent»

    maleficent_new-stills

    Ακόμα πιο εντυπωσιακό και πομπώδες φαίνεται το Maleficent στο νέο trailer που κυκλοφόρησε.

    Το prequel της Ωραίας Κοιμωμένης του 1959, που όπως ξέρουμε έπεσε σε βαθύ ύπνο μετά από κατάρα της κακιάς μάγισσας Maleficent, περιγράφει τα γεγονότα πριν τα 16α γενέθλια της μικρής πριγκίπισσας Aurora. Όταν ακόμα η ωραία κοιμωμένη ήταν ξύπνια και είχε την παιδική και αθώα μορφή της Elle Fanning.

    Στο trailer που θα δείτε παρακάτω, βλέπουμε μερικές σκηνές από τη στιγμή που τα πράσινα ηλεκτρίκ μάγια της Maleficent, καταργιούνται την ωραία κοιμωμένη όταν ήταν ακόμη μωρό στην κούνια. Και μετά μια γνωριμία του κακού με το καλό, δηλαδή της μάγισσας με το σαρκαστικό χαμόγελο της Angelina Jolie και της έφηβης πριγκίπισσας Aurora σε ένα δάσος που θυμίζει πολλά παραμύθια αλλά κυρίως το πιο πρόσφατο Snow White and the Huntsman.

    Η συνέχεια βρίθει φαντασίας και μαχών της φύσης με τον άνθρωπο, και περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή σκηνή που βλέπουμε τη Maleficent να πετάει με τα φτερά που πλέον έχει χάσει (όπως μας ομολογεί η ίδια). Μέχρι τις 24 Μαΐου που θα δείτε την ταινία στην Ελλάδα, απολαύστε το φαντασμαγορικό και γεμάτο περισσότερη φαντασία απ’ όσο απαιτεί η ιστορία trailer, ελπίζοντας να είναι κάπως καλύτερο από το Snow White and the Huntsman.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ