Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκινητική ανάρτηση για την επέτειο με τον Θοδωρή Μαροσούλη

    Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης έκλεισαν εχθές (20/5) έξι χρόνια γνωριμίας και η παρουσιάστρια γιόρτασε την επέτειό τους, με μία τρυφερή ανάρτηση.

    Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε τα συναισθήματά της, γι’ αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, μ’ ένα πολύ συγκινητικό post στο προσωπικό της προφίλ στο instagram. Η παρουσιάστρια του Mega, ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών τους και έγραψε στην λεζάντα:

    «Πριν 6 χρόνια τέτοια μέρα ήταν Σάββατο! Κ ετοιμαζόμουν για έξοδο χωρίς να έχω φανταστεί ότι θα τον γνώριζα. Έχουν περάσει 6 χρόνια. Έξι χρόνια με χαρές, γέλια κ ευχάριστα γεγονότα αλλά κ δυσκολίες, εμπόδια κ προβλήματα. Ωστόσο κάθε μέρα που περνάει νιώθω ευγνωμοσύνη που τον γνώρισα. Όχι για τα αυτονόητα, αυτά είχαν ήδη τσεκαριστεί με το πράσινο φως ότι αξίζει η σχέση αυτή να δούμε που θα βγάλει, αλλά για όλα εκείνα τα μικρά καθημερινά σημαντικά. Ο Θοδωρής έχει μεγαλώσει με ήθος, με αγάπη κ φροντίδα για τις γυναίκες, αυτό όμως που τον κάνει ξεχωριστό είναι η ανιδιοτέλεια του. Με αποδέχεται όπως είμαι, δεν με κρίνει, σέβεται τις ανάγκες μου, στηρίζει τις επιθυμίες μου, δεν παλεύει τα σκοτάδια μου κ μου δίνει την ελευθερία να είμαι ο απόλυτος ατελής εαυτός μου. Με περίσσια αντοχή στην αέναη γκρίνια μου, μην έχοντας χάσει ποτέ τη ψυχραιμία του στις κρισιμότερες στιγμές, κάνοντας το πιο τέλειο «τριμάρισμα» στα πανιά μου σκηνοθετώντας τις πιο τέλειες εκπλήξεις, έξι χρόνια τώρα γι’ αυτά κ άλλα τόσα τον αγαπώ. Μα πάνω απ’ όλα γιατί είναι καλός καπετάνιος στο μέχρι τώρα κοινό μας ταξίδι. Δεν ξέρω τι μπορεί να φέρει η ζωή. Κανείς δεν ξέρει. Ό,τι κ να φέρει όμως δεν θα μετανιώσω ποτέ για όλα όσα είμαστε».

    Μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε και δύο ακόμα post, αυτή την φορά στις ιστορίες του instagram. Η ίδια μοιράστηκε τόσο την ανάρτηση που έκανε ο Θοδωρής Μαροσούλης για την επέτειό τους, όσο και τα λουλούδια που της έκανε δώρο.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ