Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Πλακεντά στο Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας “Η Μικρά Ασία”

    Επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Πλακεντά στο Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας “Η Μικρά Ασία”

    Την υποστήριξή του στις δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό της περιοχής της Εορδαίας και στις προσπάθειες του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας για την ίδρυση και κατασκευή Εκθεσιακού Χώρου Ιστορικής και Λαογραφικής Συλλογής εξέφρασε ο Παναγιώτης Πλακεντάς.

    Ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας», συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, είχε συνάντηση με τα μέλη και το προεδρείο του Συλλόγου και δεσμεύτηκε να ενισχύσει, με όλες του τις δυνάμεις, την μακρόχρονη προσπάθειά του για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και καλαίσθητου εκθεσιακού χώρου. Η συγκεκριμένη Συλλογή σχεδιάζεται να εκτεθεί σε χώρο εντός του κτιρίου του Συλλόγου και αναμένεται να συμβάλλει στην ανάπτυξη του Πολιτισμού της περιοχής, στην ενίσχυση καταγραφής της ιστορίας των μετατοπισθέντων Ελλήνων της Ανατολής και της πηγής της άσβεστης μνήμης της προσφυγιάς.

    Τέλος, ξεκαθάρισε ότι ο πολιτισμός είναι προτεραιότητα της επόμενης δημοτικής αρχής και πρόθεσή της είναι ο διπλασιασμός των κονδυλίων που θα διατίθενται σε ετήσια βάση για τη στήριξή του.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ