Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερών από το AppStore για εφαρμογές!

    AppStore

    Τώρα μπορείτε να ζητήσετε – και να πάρετε – τα χρήματά σας πίσω αν μία εφαρμογή δεν σας άρεσε ή δεν προσφέρει αυτά που διαφημίζει.

    To νομικό κείμενο πίσω από το AppStore (το οποίο συνήθως προσπερνάμε με ένα κλικ στο «συμφωνώ») άλλαξε κοντά στα μέσα Δεκεμβρίου.

    Κανονικά, το νέο κείμενο δεν θα έπρεπε να έχει μεγάλες διαφορές από το παλιό. Ωστόσο, διαβάζοντάς το με προσοχή θα ανακαλύψετε ότι η Apple, σε μία κίνηση που προφανώς εντάσσεται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία, μας επιτρέπει να «επιστρέφουμε» εφαρμογές που έχουμε αγοράσει και να ζητάμε αντίστοιχα επιστροφή χρημάτων.

    Η εξέλιξη είναι εντυπωσιακή και μας δίνει τη δυνατότητα, εντός 14 ημερών από μία αγορά που δεν μας ικανοποίησε, να ζητήσουμε την ακύρωσή της.

    Δεν θα μας ρωτήσουν καν το γιατί. Απλά μέσα δύο εβδομάδες από το αίτημα, τα χρήματά που είχαμε ξοδέψει θα ξαναεμφανιστούν στην κάρτα από την οποία τραβήχτηκαν!

    Η δυνατότητα αυτή, που αφορά μόνο την ευρωπαϊκή αγορά, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μην πέφτουν πλέον στα δίχτυα παρελκυστικών τακτικών. Εταιρίες και developers, που ανεβάζουν εφαρμογές οι οποίες υποστηρίζουν ότι κάνουν κάτι το οποίο τελικά δεν κάνουν, θα υποστούν τις συνέπειες αφού θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα που μας χρέωσαν.

    Το AppStore ωριμάζει και αυτό γίνεται σε όφελος του καταναλωτή. Εχει και η ευρωπαϊκή νομοθεσία τα καλά της τελικά!

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ