Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Ζάνα Μαλίκη – Αναστάσιος Ράμμος: Τρεις μήνες μαζί

    O τραγουδιστής Αναστάσιος Ράμμος και η ηθοποιός και συγγραφέας Ζάνα Μαλίκη μετρούν ήδη τρεις μήνες σχέσης. Εκείνος διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

    Εκείνη είναι η πρωταγωνίστρια του νέου του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Της κόλασης φωτιά». Τον στηρίζει και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του στις περισσότερες live εμφανίσεις του. Μάλιστα, οι δυο τους υποδέχθηκαν μαζί το 2023, αφού η Ζάνα έδωσε το «παρών» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αναστάσιος.

    Το ζευγάρι συχνάζει στα νότια προάστια και, παρότι δεν παίζει κρυφτό με τη δημοσιότητα, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Ο Αν. Ράμμος είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του, ενώ έχει δοκιμαστεί και στην τηλεοπτική παρουσίαση. Παρόλο που δεν συνηθίζει τις δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας, αυτή τη φορά δεν αντιστάθηκε και εξέφρασε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματά του. «Είμαι ερωτευμένος. Γνώρισα ένα κορίτσι και μου αρέσει πάρα πολύ. Τώρα που μιλάμε, είμαι στη Θεσσαλονίκη για δύο ημέρες και μόλις μου έκανε ένα καινούργιο τατουάζ, ένα φαντασματάκι. Θα γίνει tatoo artist», αποκάλυψε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

    Πριν ακόμη γνωρίσει την εντυπωσιακή Ζάνα και ερωτευτεί, δήλωνε: «Πρέπει να το νιώσεις αυτό. Ερχεται μόνος του ο έρωτας». Και να που τελικά ο φτερωτός θεός τον δικαίωσε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX