Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη στην Έλλη Στάη για το βίντεο με τον πρωθυπουργό

    Η απάντηση του Αντώνη Κανάκη στην Έλλη Στάη για το βίντεο με τον πρωθυπουργό

    Αποκαλύπτει πώς οι «Ράδιο Αρβύλα» πήραν το υλικό από τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο OPEN

    Τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση, αλλά και συζήτηση για πώς έφτασε στα χέρια των «Ράδιο Αρβύλα» το υλικό που έπαιξαν στην εκπομπή τους και ήταν από τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο OPEN Beyond και την Έλλη Στάη.

    Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του OPEN, απάντησε για την περίφημη διαρροή που αναστάτωσε το κανάλι, ενώ άφησε και αιχμές για τους «Ράδιο Αρβύλα». Μάλιστα, μεταξύ άλλων ανέφερε πως η εκπομπή του ΣΚΑΪ δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί «προϊόν κλοπής (υποκλαπείσα διαρροή αν προτιμάτε) της δουλειάς των άλλων».

    Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης με ανακοίνωση του δίνει μια διαφορετική τροπή στην όλη ιστορία αφού αποκαλύπτει ότι το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης το πήραν από το web tv του τηλεοπτικού σταθμού OPEN Beyond.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη.

    «Επειδή διατυπώθηκαν δημόσια (από έλλειψη ενημέρωσης για τα πραγματικά γεγονότα θέλουμε να πιστεύουμε), αναληθείς ισχυρισμοί για θέματα στα οποία έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, όπως η υποκλοπή ή η κλοπή υλικού, είμαστε υποχρεωμένοι – με πολύ καλή διάθεση προς όλους τους εμπλεκόμενους – να αποκαταστήσουμε την αλήθεια σχετικά με την προέλευση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Open”, που προβλήθηκε στην εκπομπή μας τη Δευτέρα 11/2/19.

    Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα, δεν έχει γίνει ποτέ χρήση κανενός προϊόντος υποκλοπής από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Η εκπομπή χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο, υλικό που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί, είτε στον τύπο, είτε στην τηλεόραση, είτε στο διαδίκτυο.

    Ενημερώνουμε λοιπόν, πως και το εν λόγω απόσπασμα ήταν απολύτως “δημόσια εκτιθέμενο προϊόν” και πως καμία υποκλοπή δεν υπήρξε από κανέναν. Συγκεκριμένα, στις 10 Ιανουαρίου, η συνέντευξη του πρωθυπουργού μαζί με το απόσπασμα αυτό, δημοσιοποιήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό “Open” στο web tv του. Από εκεί, από το web tv του “Open” δηλαδή, οι συνεργάτες μας αλίευσαν το ήδη δημοσιοποιημένο αυτό απόσπασμα, στις 11 η ώρα το πρωί της 10ης Ιανουαρίου» αναφέρει στην ανακοίνωση.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=hNMBJ22Dadw

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ