Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η εκρηκτική παίκτρια του Power Of Love που θέλει τον άνδρα δύσκολο

     

    Η Ζένια Σολδάτου με τις σέξι πόζες

    Το Power Of Love επέστρεψε στις τηλεοπτικές οθόνες και το περίφημο «Σπίτι της αγάπης» άνοιξε τις πόρτες του για να φιλοξενήσει τους 14 παίκτες (7 γυναίκες και 7 άνδρες) που αναζητούν τον έρωτα! Και από την πρώτη στιγμή, αυτή που φαίνεται να κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, είναι η Ζένια Σολδάτου.

    Η εκρηκτική μελαχρινή από τη Ρωσία ξεχωρίζει για την πληθωρική της παρουσία. Τα γατίσια μάτια της, τα αισθησιακά χείλη και το πληθωρικό της κορμί, είναι προσόντα που δεν της «επιτρέπουν» να περνά απαρατήρητη.

    Αλλά δεν είναι μόνο η εμφάνισή της που δεν περνά απαρατήρητη, αλλά και οι δηλώσεις της. Η 28χρονη κοπέλα, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι δεν θέλει τον άνδρα πολύ νορμάλ, αλλά να έχει ενθουσιασμό. Επίσης, τον θέλει δύσκολο κι επιλεκτικό. Επίσης, δεν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά στον κεραυνοβόλο ενθουσιασμό.

    Η Ζένια Σολδάτου έχει σπουδάσει Τουριστικές Επιχειρήσεις, έχει δουλέψει για χρόνια ως barwoman, ενώ από τα 17 της χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ. Μάλιστα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε βίντεο κλιπ.

    Η εκρηκτική παίκτρια του Power Of Love που θέλει τον άνδρα δύσκολο Η εκρηκτική παίκτρια του Power Of Love που θέλει τον άνδρα δύσκολο Η εκρηκτική παίκτρια του Power Of Love που θέλει τον άνδρα δύσκολο Η εκρηκτική παίκτρια του Power Of Love που θέλει τον άνδρα δύσκολο Η εκρηκτική παίκτρια του Power Of Love που θέλει τον άνδρα δύσκολο Η εκρηκτική παίκτρια του Power Of Love που θέλει τον άνδρα δύσκολο Η εκρηκτική παίκτρια του Power Of Love που θέλει τον άνδρα δύσκολο Η εκρηκτική παίκτρια του Power Of Love που θέλει τον άνδρα δύσκολο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ