Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Η Ελεάννα Παλαιολόγου δοκιμάζει τις αντοχές των followers της

    Η Ελεάννα Παλαιολόγου δοκιμάζει τις αντοχές των followers της

    Είναι πολυτάλαντη. Ασχολείται με το μόντελινγκ, το blogging, το Instagram (όπου κάνει θραύση), ενώ θέλει να ασχοληθεί και με το τραγούδι. Είναι, όμως και σέξι. Αφόρητα σέξι για πολλούς.

    Ο λόγος για την Ελεάννα Παλαιολόγου, τη μικροκαμωμένη μελαχρινή που δοκιμάζει καθημερινά τις αντοχές των followers της στο Instagram με τις πόζες της.

    Αν κάνεις μία βόλτα στο λογαριασμό της, θα καταλάβεις. Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, είναι από το καλοκαίρι όπου η ίδια ποζάρει με νάζι στο φακό, φορώντας κάθε φορά σέξι μαγιό.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Και μία που τις βλέπεις και μία που θέλεις να έρθει το καλοκαίρι μια ώρα αρχύτερα, για να… ανανεώσει η Ελεάννα Παλαιολόγου το φωτογραφικό υλικό της.

    Η Ελεάννα Παλαιολόγου δοκιμάζει τις αντοχές των followers της Η Ελεάννα Παλαιολόγου δοκιμάζει τις αντοχές των followers της Η Ελεάννα Παλαιολόγου δοκιμάζει τις αντοχές των followers της Η Ελεάννα Παλαιολόγου δοκιμάζει τις αντοχές των followers της Η Ελεάννα Παλαιολόγου δοκιμάζει τις αντοχές των followers της Η Ελεάννα Παλαιολόγου δοκιμάζει τις αντοχές των followers της Η Ελεάννα Παλαιολόγου δοκιμάζει τις αντοχές των followers της Η Ελεάννα Παλαιολόγου δοκιμάζει τις αντοχές των followers της Η Ελεάννα Παλαιολόγου δοκιμάζει τις αντοχές των followers της

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ