Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η Καλαμάτα διασύρεται με 5-0 από τον Ασπρόπυργο και ο Σωτήρης Γεωργούντζος τρελαίνεται

    Η Καλαμάτα διασύρεται με 5-0 από τον Ασπρόπυργο και ο Σωτήρης Γεωργούντζος τρελαίνεται

    Επεισοδιακός από όλες τις απόψεις ήταν ο αγώνας του Ασπρόπυργου με την Καλαμάτα για τον 8ο Όμιλο της Γ’ Εθνική, που σε μεγάλο βαθμό κρίνει την ομάδα που μπαίνει σε θέση ισχύος την άνοδο για τη Football League ή τη Super League 2, σε περίπτωση που προχωρήσει η αναδιάρθρωση.

    Η «Μαύρη Θύελλα» παρουσίασε… μαύρα χάλια στο ματς, το οποίο έχασε με 5-0, με αποτέλεσμα πλέον να πέσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και η προσπάθειά της να γίνει πολύ πιο δύσκολη, αφού η μοίρα της στα επόμενα δύο ματς δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνη.

    Ο γνωστός sportscaster και δηλωμένος οπαδός της Καλαμάτας, Σωτήρης Γεωργούντζος, όπως εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, ήταν απαρηγόρητος στην περιγραφή των φάσεων του αγώνα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει προς το τέλος του βίντεο, που είναι μια… ραψωδία διάρκειας περίπου 7 λεπτών.

    «Ξυπνάτε ρεεε! Αυτό δεν είναι “Μαύρη Θύελλα”. Ξύπνα Γιάννη Χριστόπουλε. Ντροπή, αίσχος, αυτά είναι φαντάσματα», φώναζε ο Μεσσήνιος δημοσιογράφος που δεν περιορίστηκε εκεί: «Φύγετε από το γήπεδο. Λήξε το διαιτητή, να μην διασυρόμαστε άλλο από τον εκπληκτικό Ασπρόπυργο του μεγάλου Γιώργου Βαζάκα», έλεγε ο Γεωργούντζος.

    Στο τέλος, μάλιστα πάνω στην απόγνωσή του, τόνισε πως θα πέσει στο ποτάμι της Καλαμάτας αν δεν ανέβει φέτος κατηγορία η «Μαύρη Θύελλα». Το βίντεο ολοκληρώνεται με ένα μακρόσυρτο «ξεφτίλεεες»…

    Απολαύστε τον:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ