Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Μαρία Μενούνος θα παντρευτεί στην Ελλάδα

    Η Μαρία Μενούνος θα παντρευτεί στην Ελλάδα

    Η Μαρία Μενούνος θα παντρευτεί στην Ελλάδα

    Πιστή στις παραδόσεις, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια σχεδιάζει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα. Μετά τον πολιτικό γάμο, που έκανε την Πρωτοχρονιά στην Times Square, σε live σύνδεση κι έγινε πρώτο θέμα σε όλα τα Μέσα της Αμερικής, η Μαρία Μενούνος πρόκειται να παντρευτεί τον επί 20 χρόνια σύντροφό της, Κέβιν Αντεργκάρο με παπά και με κουμπάρο, στην Αρκαδία.

    Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε ραδιοφωνική εκπομπή των ΗΠΑ, όπου παραδέχτηκε ότι έχει ήδη ξεκινήσει τις γαμήλιες ετοιμασίες, ενώ το μυστήριο θα γίνει στο χωριό του πατέρα της, το Άκοβο Αρκαδίας. «Πιστεύω πως στους γάμους στην Ελλάδα πάντα «περνά» η πλευρά του πατέρα. Μπορεί, λοιπόν, η μητέρα μου να είναι από την Καλαμάτα, αλλά εγώ είμαι από την Αρκαδία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Ωστόσο, δεν αποκάλυψε την ημερομηνία, αν και τοποθετείται μέσα στους επόμενους μήνες. Πριν τέσσερα χρόνια, ο αγαπημένος της βαφτίστηκε Χριστιανός ορθόδοξος, σε μία συγκινητική τελετή, η οποία είχε προβληθεί μέσα από το ριάλιτι της παρουσιάστριας. Άλλωστε, η Μενούνος είχε παραδεχτεί παλαιότερα ότι οι γονείς της ήταν δυσαρεστημένοι, επειδή ο σύντροφος της ήταν Καθολικός στο θρήσκευμα. Αλλά για χάρη της και θρήσκευμα άλλαξε και ελληνικό παραδοσιακό γάμο πρόκειται να κάνουν.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ