Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Ουκρανή Μέγκαν Φοξ ψάχνει τον… δάσκαλό της

    Την αποκαλούν Μέγκαν Φοξ της Ουκρανίας και δεν έχουν άδικο. Από την πρώτη, κιόλας, ματιά μπορεί κανείς να διαπιστώσει την εκπληκτική ομοιότητα του μοντέλου με την Αμερικανίδα σταρ. Αλλά η Dasha Dereviankina έχει και άλλα χαρίσματα, πέρα από το πανέμορφο πρόσωπό της, όπως το καλλίγραμμο κορμί της.

    Το μοντέλο από την Ουκρανία είναι 24 χρόνων έχει πάρει μέρος σε καμπάνιες γνωστών εταιρειών, ενώ πλέον έχει ανοίξει τα φτερά της σε μία διεθνή καριέρα. Πλέον, ζει στην Ιταλία, όπου δοκιμάζει την τύχη της στο χώρο του θεάματος, γενικότερα.

    Μάλιστα, για το λόγο αυτό πρόσφατα έψαχνε μέσα από τα social media δάσκαλο Ιταλικών, προκειμένου να της μάθει τη γλώσσα. Πάντως, η Dasha μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ρωσικά. Όσο για την αναζήτηση της για δάσκαλο πήγε ανέλπιστα καλά, αν κρίνουμε από τις προσφορές που κατέκλυσαν τον «τοίχο» της στο Instagram.

    Το μοντέλο, που στο προφίλ της στο Instagram δηλώνει «πολίτης του κόσμου», ανεβάζει συχνά υπέροχες φωτογραφίες της, που ενθουσιάζουν τους followers της. Και είναι από τα λίγα μοντέλα, που καταφέρνουν να ξεσηκώσουν τα πλήθη, ακόμη και με ρούχα.

    Η Ουκρανή Μέγκαν Φοξ ψάχνει τον… δάσκαλό της Η Ουκρανή Μέγκαν Φοξ ψάχνει τον… δάσκαλό της Η Ουκρανή Μέγκαν Φοξ ψάχνει τον… δάσκαλό της Η Ουκρανή Μέγκαν Φοξ ψάχνει τον… δάσκαλό της Η Ουκρανή Μέγκαν Φοξ ψάχνει τον… δάσκαλό της Η Ουκρανή Μέγκαν Φοξ ψάχνει τον… δάσκαλό της Η Ουκρανή Μέγκαν Φοξ ψάχνει τον… δάσκαλό της Η Ουκρανή Μέγκαν Φοξ ψάχνει τον… δάσκαλό της

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ