Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την τηλεόραση

    Η Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την τηλεόραση

     

    Η Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την τηλεόραση

    Η απόφαση της παρουσιάστριας να εγκαταλείψει την τηλεόραση, ξάφνιασε πολύ κόσμο. Η εντυπωσιακή ξανθιά συνεργάτιδα του Πέτρου Πολυχρονίδη αποχώρησε από τον «Τροχό της Τύχης» και ο λόγος ήταν η απόφασή της να αλλάξει ρότα στην καριέρα της. Και να ασχοληθεί με κάτι εντελώς διαφορετικό από την παρουσίαση. Και ποιο είναι αυτό; Η ζωγραφική!

    Ναι, η Τζούλια Νόβα είχε ένα κρυφό ταλέντο, μία άλλη αγάπη εκτός της τηλεόρασης και τώρα θέλει να ασχοληθεί με αυτήν. Χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο, κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει στην τηλεόραση.

    Την ανακοίνωση της απόφασης της να αποχωρήσει από το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι, την έκανε η ίδια η παρουσιάστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram. «Μπορεί ο Τροχός της Τύχης για μένα να τελείωσε αλλά η αγάπη που νιώθω για όλους σας δεν θα τελειώσει ποτέ ! Σας αγαπάω πολύ όλους και ευχαριστώ για όλα παιδιά» ήταν το μήνυμα που ανέβασε.

    Όσο, λοιπόν, η Τζούλια θα ασχολείται με τις ακουαρέλες, ας έχουμε να θυμόμαστε κάποιες από τις καλύτερες της πόζες στο Instagram.

     

    Η Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την τηλεόραση

    Η Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την τηλεόραση Η Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την τηλεόραση Η Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την τηλεόραση Η Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την τηλεόραση Η Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την τηλεόραση Η Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την τηλεόραση Η Τζούλια Νόβα εγκατέλειψε την τηλεόραση

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ