Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Dua Lipa έλαβε την αλβανική υπηκοότητα

    H Βρετανίδα ποπ σταρ Dua Lipa έλαβε την αλβανική υπηκοότητα από τον Πρόεδρο της Αλβανίας Μπαϊράμ Μπεγκάι (Bajram Begaj) ενόψει της 110ης επετείου της ανεξαρτησίας της Αλβανίας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

    Ο Πρόεδρος της Αλβανίας δήλωσε ότι είναι τιμή του που έδωσε ο ίδιος την υπηκοότητα στην ποπ σταρ καθώς η Lipa «έκανε τους Αλβανούς διάσημους σε όλο τον κόσμο». «Θα είμαι Αλβανίδα και με χαρτιά», είπε η Lipa από το δημαρχείο των Τιράνων.

    Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1995 από γονείς μετανάστες που ήρθαν από το Κόσοβο.’Αρχισε να τραγουδάει σε ηλικία πέντε ετών επηρεασμένη μουσικά από τον πατέρα της, πρώην τραγουδιστή και κιθαρίστα ενός ροκ συγκροτήματος.

    Ανέβαζε τα τραγούδια της στο YouTube από όταν ήταν 14 ετών. Το πρώτο της στούντιο άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2017 και το 2019 κέρδισε το βραβείο Grammy για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη.

    Η ποπ σταρ θα ολοκληρώσει την ετήσια περιοδεία συναυλιών της στην κεντρική πλατεία Σκεντέρμπεη των Τιράνων για τον εορτασμό της Ημέρας Ανεξαρτησίας, σύμφωνα με το ΑP.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ