Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Georgia Gibbs έχει μανία με τα μικροσκοπικά bikini

    Η Georgia Gibbs έχει μανία με τα μικροσκοπικά bikini

    Η αλήθεια είναι πως όλα τα μοντέλα φορούν μικροσκοπικά bikini ιδιαίτερα σε φωτογραφίσεις. Όμως η Georgia Gibbs κατέχει μοναδικά την τέχνη να το αναδεικνύει.

    Όταν οι αναγνώστες του περιοδικού Sports Illustrated (διαδικτυακό και έντυπο) αναγνωρίζουν σε κάποιο μοντέλο πως κατέχει την τέχνη να φορά ένα μικροσκοπικό μαγιό χωρίς να γίνεται κοινότυπο ενώ παραμένει sexy τότε το μοντέλο αυτό ξεχωρίζει.

    Η κυρία Gibbs όμως δεν ξεχωρίζει μόνο από αυτό. Συμμετείχε στο Next Top Model της Αυστραλίας (στον όγδοο κύκλο) ενώ πριν ήταν φιναλίστ για τον τίτλο Miss Universe Australia 2014.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Αν δεν την θυμάστε από τα παραπάνω τότε θα την αναγνωρίσατε ως το… αμόρε του Danny Ings (πρώην παίχτης της Λίβερπουλ). Εμείς την επισκεφθήκαμε στο Instagram και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις φωτογραφίες της.

    Η Georgia Gibbs έχει μανία με τα μικροσκοπικά bikini Η Georgia Gibbs έχει μανία με τα μικροσκοπικά bikini Η Georgia Gibbs έχει μανία με τα μικροσκοπικά bikini Η Georgia Gibbs έχει μανία με τα μικροσκοπικά bikini Η Georgia Gibbs έχει μανία με τα μικροσκοπικά bikini Η Georgia Gibbs έχει μανία με τα μικροσκοπικά bikini

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ