Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Η Hydra έχει διαρροή…Δείτε το trailer του “Avengers: Age of Ultron”

    Avengers Age of Ultron

    Επειδή τα λόγια σε περιπτώσεις όπως αυτό της κυκλοφορίας του πρώτου, παρακαλώ, trailer για το “Avengers: Age of Ultron”, είναι το λιγότερο περιττά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πούμε και δυο λέξεις, ειδικά μάλιστα όταν πίσω από το εκπληκτικό αυτό trailer κρύβεται και η ιστορία ενός ευχάριστου ατυχήματος ή ακόμα καλύτερα μιας γκάφας από την πλευρά της παραγωγής.

    “Dammit Hydra”, ήταν το σύντομο αλλά συνάμα πανέξυπνο post που έκανε η Marvel Entertainment στο λογαριασμό της στο Twitter, θεωρώντας υπεύθυνη για την διαρροή του trailer τον μεγάλο κακό της ιστορίας, την Hydra. Γιατί υπεύθυνη; Μα για τον απλούστατο λόγω ότι το εν λόγω, μικρό αριστουργηματάκι ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει αργότερα.

    Σε έναν μοναδικό συνδυασμό από εικόνες που παρουσιάστηκαν στο περιβόητο Comic-Con του San Diego και αυθεντικών πλάνων από την καινούρια ταινία των στούντιο της Marvel, το παρθενικό teaser trailer του “Avengers: Age of Ultron” ήταν προγραμματισμένο να λανσαριστεί κατά την διάρκεια του επερχόμενου επεισοδίου του «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.», την ερχόμενη Τρίτη, στις 28 Οκτωβρίου. Για τον λόγο όμως του ότι τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε-για να μη πούμε ποτέ-ακόμα και για τους Super Heroes, το trailer διέρρευσε μόλις χθες-από λάθος πάντα- στον διαδικτυακό κόσμο. Η Marvel κατά συνέπεια χωρίς να έχει άλλη επιλογή, αποφάσισε πως ήταν συνετό να μας χαρίσει με τρόπο χιουμοριστικό το επίσημο trailer της ταινίας

    Όσον αφορά το teaser, είναι ένα πραγματικό διαμαντάκι, που δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστο. Κατά συνέπεια οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το trailer, είναι το λιγότερο υπέροχο και αριστουργηματικό. Βαθιά σκοτεινό, με μια γερή δόση πεσιμισμού, τουλάχιστον μέχρι και την ηρωική παρέμβαση των αγαπημένων μας ηρώων, με την φαρέτρα του γεμάτη όμορφες αντιθέσεις, τους ήρωες να ζουν το μεγάλο δράμα, και έναν James Spader να μας «υποδέχεται» με τη φωνή του Ultron που αναμένεται να κερδίσει το ενδιαφέρον μας με περισσή άνεση, διεκδικώντας ταυτόχρονα τον ρόλο του πιο φθονερού αντίπαλου των αγαπημένων μας ηρώων.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ