Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Θάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: Χωρίσαμε γιατί εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια, ενώ εκείνη δεν ήθελε παιδιά

    Ο Θάνος Καλλίρης σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα του, αλλά και τον γάμο του με την Ναταλία Γερμανού.

    Ο τραγουδιστής που ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» αρχικά αναφέρθηκε στην αχαριστία ορισμένων ανθρώπων που βρέθηκαν δίπλα του:

    «Την εποχή που ήμουν εντελώς top, τους φέρθηκα πάρα πολύ σωστά και τίμια. Δεν μου φέρθηκαν αντίστοιχα όταν το σκαλοπάτι έγινε αλλιώς. Είχα διαβάσει κάποτε ότι στον δρόμο προς τα επάνω θα συναντήσεις ανθρώπους. Να τους φερθείς καλά γιατί θα τους συναντήσεις στον δρόμο προς το κατέβασμα. Δεν ισχύει. Απλά είναι στα παπάκια τους. Υπάρχει ο καλός κι ο κακός άνθρωπος. Μπορεί να είσαι ο χειρότερος, να κατέβεις και να σε βοηθήσουν ή και το αντίθετο. Το είχα πάντα στο μυαλό μου ότι δεν θα είμαι επάνω για πάντα. Εκεί παίζει ρόλο η παιδεία. Ήμουν ευγενής, είχα τρόπους» δήλωσε ο Θάνος Καλλίρης.

    Αναφερόμενος στη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού και στους λόγους που χώρισαν αποκάλυψε:

    «Όλα καλά, ο απολογισμός της σχέσης αυτής είναι μόνο αγάπη. Λέγονται υπερβολές με τις ζήλιες και όλα αυτά. Υπήρχαν κάποια πράγματα αλλά δεν ήταν σε σημείο που να… Τώρα τα λέμε και γελάμε. Γενικώς εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια, εγώ κατάλαβα πχ ότι η Ναταλία δεν ήταν για οικογένεια. Ήθελα παιδιά, δεν ήθελε παιδιά, το επόμενο βήμα ενός ανθρώπου θα ήταν να πάει σε κάτι άλλο».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ