Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Θεσσαλονίκη: «Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε» – Τι λένε τα δύο αδέλφια που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών

    Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα τα δύο αδέρφια, 40 και 42 ετών, αρμένικης καταγωγής που κατηγορούνται ότι το πρωί του Σαββάτου(13/5) ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 52χρονο ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

    Σε βάρος τους ασκήθηκε από την εισαγγελέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακρίτρια, από την οποία πήραν προθεσμία για την Τρίτη και παραμένουν υπό κράτηση.

    Τα δύο αδέρφια υποστηρίζουν ότι δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον 52χρονο. Ισχυρίζονται ότι όλα ξεκίνησαν όταν κλώτσησαν ένα πλαστικό με υπολείμματα φαγητού που είχε τοποθετήσει το θύμα και άρχισαν να εκτοξεύονται βρισιές και από τις δύο πλευρές. Εκείνη την στιγμή, όπως ισχυρίζονται, έφτασε στο σημείο η μητέρα τους, την οποία έβρισε το θύμα, και τότε ξέφυγε η κατάσταση. Οι δύο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του 52χρονου απέδωσαν το έγκλημα στην κακιά στιγμή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.

    Επίσης, φέρεται να είπαν πως όταν αποχώρησαν από το σημείο της επίθεσης το θύμα στεκόταν στα πόδια του, έχοντας τις αισθήσεις του και επαφή με το περιβάλλον.  Προτίθενται δε, να διορίσουν τεχνικό σύμβουλο για να παραστεί στην ιατροδικαστική εξέταση που διενεργηθεί αύριο προκειμένου να εξακριβωθεί η ακριβή αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα.

    Το επεισόδιο φαίνεται να ξεκίνησε όταν τα αδέλφια λογομάχησαν με το θύμα επειδή τάϊζε αδέσποτα ζώα, έξω από την επιχείρησή του. Από μαρτυρίες προκύπτει πάντως ότι είχαν προηγηθεί στο πρόσφατο παρελθόν καβγάδες μεταξύ τους, καθώς οι κατηγορούμενοι αντιδρούσαν στη λειτουργία του γραφείου τελετών στην περιοχή. Καθώς η μια κουβέντα έφερε την άλλη, οι δράστες επιτέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στον 52χρονο, ασκώντας βία σε βάρος του, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τη ζωή του κατά τη διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη

    “Πρωινές ώρες, σήμερα (13-05-2023), στη Νεάπολη, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ 52χρονου και δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 40 και 42 ετών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου.

    Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το επεισόδιο έλαβε χώρα έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ των ατόμων, διότι οι ανωτέρω κλώτσησαν φαγητό για αδέσποτα, που τοποθέτησε ο θανών εξωτερικά του καταστήματός του, καθώς και θέματα γειτνίασης. Μετά τη λήξη του επεισοδίου ο 52χρονος κατά τη διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο, κατέληξε, ενώ τα δύο εμπλεκόμενα άτομα συνελήφθησαν.

    Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα”.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ