Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κολωνός: «Το βαρέλι δεν έχει πάτο» – Περίεργες καθυστερήσεις στο στάδιο της ανάκρισης της 12χρονης (Video)

    Η υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο.

    «Δυστυχώς σε αυτή την υπόθεση το βαρέλι δεν έχει πάτο. Σίγουρα οι συγκεκριμένοι θα αποδειχθεί ότι έχουν εμπλοκή και με άλλα ανήλικα παιδιά εκτός από τη 12χρονη», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, περιγράφοντας το μέγεθος του δυσώδους κυκλώματος παιδοβιασμών επί πληρωμή.

    Όπως χαρακτηριστικά είπε μετά τις νέες συλλήψεις επτά ατόμων ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο Action24, «δεν ξυπνάει ξαφνικά ένας 50χρονος ή ένας 60χρονος και επιλέγει αυτό».

    Περίεργες καθυστερήσεις

    Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, έκανε για μια ακόμα φορά λόγο για μεγάλη και ακατανόητη καθυστέρηση στο στάδιο της ανάκρισης, επισημαίνοντας ότι η ανακρίτρια είχε απορρίψει το αίτημα της 12χρονης να προβεί σε νέες καταθέσεις στοιχείων.

    Ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης ανέφερε ακόμα ότι το κοριτσάκι έχει δώσει περιγραφές και άλλων προσώπων αλλά μέχρι στιγμής είναι δύσκολο να γίνει η ταυτοποίησή τους.

    Δείτε το βίντεο:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ