Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Κρήτη: Η βόμβα ήταν… ξεχασμένο laptop – Πανικός στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

    Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στην Κρήτη για ύπαρξη βόμβας σε αεροσκάφος που προσγειώθηκε στο «Νίκος Καζαντζάκης» από τη Γερμανία.

    Ο συναγερμός έληξε όταν πυροτεχνουργός της Αστυνομίας και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος βρήκαν το… ύποπτο αντικείμενο. Ο πυροτεχνουργός διαπίστωσε ότι τελικά δεν ήταν κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός.

    Τι είχε συμβεί; Το αεροπλάνο που έφτασε στο Ηράκλειο μεταφέροντας κυρίως Γερμανούς στάθμευσε κανονικά στη θέση που του παραχωρήθηκε. Οι επιβάτες κατέβηκαν όλοι και αναχώρησαν με προορισμό τα ξενοδοχεία ή όπου αλλού έχουν κλείσει για να μείνουν στις διακοπές τους.

    Όταν το πλήρωμα μπήκε για να καθαρίσει το εσωτερικό του αεροπλάνου , διαπίστωσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή -δεν είναι γνωστό πού ακριβώς ήταν- και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, creta24.gr, ήταν ενεργοποιημένος.

    Το πλήρωμα ακολουθώντας τις οδηγίες, ενημέρωσε τις Αρχές του «Νίκος Καζαντζάκης» και την Αστυνομία. Ο πυροτεχνουργός που έφτασε, είδε ότι πρόκειται για ένα laptop που ο κάτοχός του είχε ξεχάσει φεύγοντας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ