Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Λήγουν οι αιτήσεις για 238 θέσεις στο ΔΕΔΔΗΕ Αττικής

    Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινωνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά διακοσίων τριάντα οκτώ (238) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής (ΔΠΑ), που εδρεύουν στους Νομούς Αττικής και Κυκλάδων και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

    • ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών 18
    • ΤΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών [Εποχικό Προσωπικό] 36
    • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων [Εποχικό προσωπικό] 109
    • ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου [Εποχικό Προσωπικό] 40
    • ΔΕ Σχεδιαστών 10
    • ΔΕ Οδηγών, Μηχανοδηγών Χειριστών 25

    Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 2/2022 (ΕΝΤΥΠΟ ΔΕΔΔΗΕ ΣΟΧ) και να την υποβάλουν είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση :Διεύθυνση Περιφέρειας Αττικής, Αγησιλάου 56-58, 104 36, Αθήνα υπόψη κ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Ε. και ΠΑΠΑΤΡΕΧΑ ΑΙΚ. (τηλ. επικοινωνίας:: 210.3351523 και 210.3351524), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Ev.KaloqeropQulou@clecldie.qr και A.Papatrecha@deddie.qr.

    Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με ηλεκτρονικό τρόπο κρίνεται με βάση την ημερομηνία ηλεκτρονικής αποστολής, ενώ το εμπρόθεσμο των αιτήσεων με συστημένη επιστολή κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

    Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως, σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψήφιου από την περαιτέρω διαδικασία.

    Ανακοίνωση ΣΟΧ2/2022

    Παράρτημα Ανακοίνωσης

    Έντυπο Αίτησης

    Παράρτημα Απόδειξης Χειρισμού Η/Υ

    Νέο ειδικό παράρτημα επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

     

    Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων από 15/11/2022 και για δέκα ημερολογιακές ημέρες

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ