Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Μανούσος Μανουσάκης: Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος

    Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Μανούσος Μανουσάκης στην κάμερα του OPEN.

    Με αφορμή τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς “Κόκκινο ποτάμι” μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης, την Τρίτη, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

    Μάλιστα, αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στις φήμες που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο να βρίσκεται στην επερχόμενη αναβίωση το σίριαλ “Τμήμα ηθών”.

    Η απάντησή που έδωσε, δε, ο επιτυχημένος δημιουργός ήταν κόλαφος για τον Ντάνο!

    «Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο δεν είχε γίνει και η ιστορία με τον Γιάννη Σμαραγδή; Τώρα επανέρχεται. Εγώ δεν ξέρω καν ποιος είναι.

    Μήπως τα φτιάχνει αυτός μόνος του; Γιατί είναι η δεύτερη φορά τώρα. Δεν το γνωρίζω. Μόνος του τα κάνει», είπε ο Μανούσος Μανουσάκης.

    «Σε δουλειά μου θα έπαιρνα κάποιον ο οποίος θα ήταν αποφασισμένος να δουλέψει, να μελετήσει, να ασχοληθεί», συμπλήρωσε ο Μανούσος Μανουσάκης.

    {“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μ. Μανουσάκης: «Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Γ. Αγγελόπουλος»”,”description”:”Ο Μανούσος Μανουσάκης για την επιστροφή της ιστορική σειράς \”Τμήμα Ηθών\” και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. “,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1jOWJwdjB6M210Z3gvMjAyMy8wMS8wMy8wOS81MF8xOV82M2IzZmE1YjcwNTMwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M39S”,”uploadDate”:”2023-01-03T09:52:32.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cpiglpx4vaxd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

    Μανούσος Μανουσάκης: Δεν ξέρω καν ποιος είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX