Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Μαύρο ρόδο – επόμενα επεισόδια: Ο Σαράντος αφήνει υπαινιγμούς στον Λευτέρη για τον πατέρα του και την Ελισάβετ

    Οι ιστορίες των ηρώων της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» παίρνουν άλλη τροπή. Όλα όσα θα δούμε από την Τρίτη 14 Μαρτίου έως την Πέμπτη 16 Μαρτίου, στις 22:50.

    Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 77 (Τρίτη 14/03)

    Ο Βίκος απαγάγει τον παλιό βουλευτή που είχε εξαφανίσει το όνομά του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου. Απειλεί να τον σκοτώσει αν δεν του πει τον λόγο που το έκανε. Η Ελισάβετ επιστρέφει με τον Πέτρο στην Πάτρα.

    Η Πολυξένη εξασφαλίζει μία φωτογραφία της Κασσιανής από την κοσμική της ζωή και θέλει να την εκβιάσει. Συγκρούεται με τον Θέμη, ο οποίος δεν θέλει να παρανομήσει και αρνείται να της αυξήσει και το ποσοστό στο συμφωνητικό. Η Τασούλα αρχίζει να βλέπει διαφορετικά τον Σταυρίνο.

    Το σχέδιο για να ζηλέψει η Αλεξία τον Παναγιώτη μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Σαράντος αφήνει υπαινιγμούς στον Λευτέρη για τον πατέρα του και την Ελισάβετ. Θα μάθει ο Βίκος την αλήθεια για το παρελθόν του;

    Μαύρο ρόδο: Επεισόδιο 78 (Πέμπτη 16/03)

    Η Ελισάβετ θα μιλήσει και στον Πέτρο για τον Διακοσάββα. Δε θέλει πια να κουβαλάει αυτό το βάρος μέσα της. Η συμμαχία Καστρινού-Πολυξένης διαλύεται. Εκείνη θα προσπαθήσει να τον χειριστεί με τα γνωστά της κόλπα.

    Ο Μπόγρης δημοσιεύει την είδηση για το «θαύμα» του αδελφού του στο διαδίκτυο και ο Σταυρίνος γίνεται έξαλλος. Η Κασσιανή είναι  πολύ ευχαριστημένη με αυτήν την εξέλιξη. Ενοχλείται, όμως, στην υποψία και μόνο ότι η Φιλαρέτη βγήκε κρυφά από τη Μονή. Η αντίδραση της Κασσιανής δεν απασχολεί καθόλου τη Φιλαρέτη.

    Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ότι έχει στα χέρια της κάποια πρώτα στοιχεία για το τι απέγινε ο γιος της. Ο Λευτέρης μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε με την Ελισάβετ το μοιραίο εκείνο βράδυ.

    Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

    Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

    Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

    Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

    Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

    Εκτέλεσηπαραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

    Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ